Apparatuur

Ons Instituut heeft een unieke hoeveelheid mogelijkheden tot haar beschikking, technische mogelijkheden wel te verstaan. Waar veel Salons niet of slechts gering investeren in doeltreffende apparatuur om huidproblemen te behandelen is ons Instituut voorzien van de meest diverse mogelijkheden.

De apparatuur kan toegepast worden in combinatie met een Babor of Pascaud behandeling. Maar enkele technieken zijn ook 'op zichzelf staand' toe te passen in de vorm van een kuur.

Microcurrent Excel

De 'Mini Facelift', liften en verstevigen. Zeer goede resultaten!

Pascaud L3 laser

De Niet Invasieve Laser. Bij lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen geeft de Pascaud laserbehandeling direct bijzondere resultaten.

IPL-GEM

Definitieve ontharing, huidverjonging, Couperose, Hyper Pigmentatie. Een uniek apparaat met hoogstaande resultaten.

Jetpeel

Meer dan microdermabrassie! Peeling en hydrateerd de huid, toepassen van vitaminen en minaralen om je huid te verbeteren of voor anti-aging. Dit zonder naalden.

Microdermabrasie

De meeste bekende manier om de huid te peelen.

BioSkinJetting

Een biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. De huid wordt zelf gestimuleerd om collageen aan te maken in de rimpel. Zonder inspuitingen, je houdt je natuurlijke uitstraling.

BioSkinSmoothing

Helpt bij verwijderen van putjes, couperose (gesprongen bloedvaatjes), littekens die op de huid liggen en steelwratjes.

Elechtrisch Ontharen

Haren in het gelaat worden met de Blend methode verwijderd.

Mesotherapie

Verbeterd het huidbeeld en helpt rimpels te vervagen.