Deskundige huidanalyse met de MAC - Multi Analysis Center

Wereldwijd het meest uitgebreide en nauwkeurigste huidanalyse systeem

Een grondige huidanalyse vormt de basis voor optimaal resultaat. Met behulp van geavanceerde apparatuur is het mogelijk om een uitgebreide analyse van de huid te maken. De apparatuur meet nauwkeurig het vetgehalte, het vochtgehalte, de vlekjes en de huidstructuur. Daarnaast brengt het Multi Analysis Center de rimpels en elasticiteit van de huid in kaart.

Tevens beoordeelt de apparatuur de opgelopen zonneschade. Een analyse van de leeftijd van de huid in vergelijking tot uw werkelijke leeftijd geeft aan op welke punten verbeteringen mogelijk zijn.

Voor en na

Een ‘voor’ en ‘na’ fotoanalyse legt bovendien het resultaat van behandeling binnen het Pascaud Anti-ageing concept vast.Aan de hand van deze wetenschappelijke informatie kan de specialiste een behandelingsplan op maat samenstellen en de juiste producten aanbevelen.

Het Multi Analysis Center beschikt over de functionaliteit om de foto’s op te slaan. Hierdoor is het mogelijk om de voortgang van de huidconditie en het effect van de behandelingen nauwlettend te volgen.

De huidanalyse met de MAC-vision geeft concreet weer wat de conditie van uw huid is. Door verschillende tests en een vakkundige interpretatie kunnen wij u vertellen wat uw huid nodig heeft.

 

Huidanalyse met MAC-vision voor vaste klanten gratis

Huidanalyse met MAC vision voor nieuwe klanten 75 euro