Jan 18, 2016

Spot Reducer - weg met de ouderdomsvlekken!


 

Vlekjes?

Ouderdomsvlekken, zonnevlekken of levervlekjes, er bestaan nog een aantal namen voor deze bekende frustrerende plekjes. Ze gaan zonder behandeling niet meer weg. U wilt er graag van af. Zeker wanneer ze zichtbaar zijn in het gezicht of op de handen. Wij kunnen de meeste vlekken verminderd zichtbaar maken en vaak helemaal laten verdwijnen.

Hoe werkt het verwijderen?

Met onze BABOR Tech Spot Reducer behandelen we elk plekje afzonderlijk met behulp van CO2. We bevriezen kortstondig en zeer opppervlakkig precies de cellen waarin het pigment opgesloten zit. Deze cellen kunnen het pigment daardoor niet meer vasthouden. Het lichaam is nu in staat het vrijgekomen pigment af te voeren.De huid kan wat rood en branderig aanvoelen, vaak nemen de reacties al na een dag af. Soms ontstaat er een blaasje en krijgt de plek een korstje.

Wat is het resultaat?

Na enkele dagen tot weken herstelt de huid van nature en na enkele weken is de normale teint weer terug. De behandelde vlekjes zijn niet of nauwelijks meer te zien. Afhankelijk van de vlek of de grootte van de vlek kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Voor de behandeling bespreekt de specialist hoe de behandeling zal verlopen en waar u zelf thuis op moet letten. Het resultaat is sterk afhankelijk van hoe u het behandelde plekje beschermt tijdens de herstel-fase.

Bel ons gerust eens voor informatie! Telefoonnummer 050-3143333