Vacature

Zelstandige Pedicure


Werken bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems?

Wij zoeken een leuke collega, een zelfstandige pedicure met ervaring. We bieden je een lopende praktijk aan op donderdag middag en avond.

Je functie/taken

Je richt je in ons instituut specifiek op onze pedicure cliënten. Je behandeld en geeft advies met betrekking tot je specialisme. Tevens verricht je kassa transacties en maak je een nieuwe afspraak met de cliënt. Uiteraard heb je de verantwoording om te zorgen voor een schone werkomgeving.

Heb je het juiste profiel?

Je hebt een welkome en gastvrije houding en je stelt daarbij de klant centraal. Je hebt het persoonlijke vermogen jezelf richting onze cliënten als specialist te presenteren en tegelijk ben je een echte teamspeler en sta je actief open voor advies van je collega’s. Dit is namelijk echt de kracht van werken in ons team. Je wilt graag deel uitmaken van een groter geheel en daarin ambities waarmaken, want 'samen kom je verder'.

Een succesvol afgeronde opleiding Pedicure en aantoonbare meerdere jaren werkervaring is een vereiste. Een Medisch Pedicure diploma is een pre. Je voelt je vrij in het adviseren en verkopen van huid- voetverzorgingsproducten.

Wat bieden wij je

Wij bieden je een professionele werkomgeving. Solliciteer je als zelfstandige dan zal een onderhandeling deel uit maken van de sollicitatie.

Procedure

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je brief met CV en foto naar: Lydia Vlas op lydia@ankiewillems.nl. Op basis van de ingezonden sollicitaties maken wij een selectie en zal je geïnformeerd worden. Succes, ga er voor!