Vacature

Schoonheidsspecialiste 24/32 uur


Werken bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems?

Werk je graag in teamverband en wil je veel leren? Is huidverzorging echt jouw vak? Is werken op een avond en op zaterdag geen probleem voor je? Wij zoeken een leuke collega.

Je functie/taken

Als schoonheidsspecialiste behandel je onze cliënten. Naast het behandelen behoort ook het actief adviseren en verkopen van huidverzorgingsproducten bij je functie. Het adviseren kan zowel in ons instituut als telefonisch gebeuren.

Daarnaast zijn er natuurlijk legio algemene voorkomende taken. Je ontvangt onze cliënten bij binnenkomst, beantwoord de telefoon en plant afspraken in onze agenda. Je zorgt voor de wasjes en voor het schoonhouden van de ruimtes, aanvullen en verdelen van de product-voorraden, etcetera.

Heb je het juiste profiel

Je hebt een welkome en gastvrije houding en je stelt daarbij de klant centraal. Je hebt het persoonlijke vermogen jezelf richting onze cliënten als specialist te presenteren maar tegelijk ben je een echte teamspeler en sta je actief open voor advies van je collega’s. Dit is namelijk echt de kracht van werken in ons team. Je wilt graag tijdelijk deel uitmaken van een groter geheel en daarin je ambities waarmaken, want 'samen kom je verder'.

Een afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4. Aantoonbare meerdere jaren werkervaring is een pré evenals het beheersen van eventuele specialisaties. Je voelt je vrij in het adviseren en verkopen van huidverzorgingsproducten.

Wat bieden wij je

Wij bieden je een professionele werkomgeving. Conform de wettelijke eisen bieden wij je eerst voor zolang dat mogelijk is een tijdelijk contract aan. Het tijdelijke contract zal bij goed functioneren worden omgezet in een vast contract voor onbepaalde tijd.

Procedure

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je brief met CV en foto naar: Lydia Vlas op lydia@ankiewillems.nl. Op basis van de ingezonden sollicitaties maken wij een selectie en zul je geinformeerd worden. Succes, ga er voor!

 

Vacature

Pedicure


Werken bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems?

Werk je graag in teamverband en wil je veel leren? Is pedicure (en misschien ook huidverzorging) echt jouw vak? Wij zoeken een leuke collega, een pedicure met ervaring, die zich wil verbinden aan ons team. Wil je als zelfstandige pedicure bij ons werken dat wordt je ook uitgenodigd om te solliciteren.

Je functie/taken

Je richt je in ons instituut specifiek op onze pedicure cliënten. Je behandeld en geeft advies met betrekking tot je specialisme. Tevens verricht je kassa transacties en maak je een nieuwe afspraak met de cliënt. Uiteraard heb je de verantwoording om te zorgen voor een schone werkomgeving.

Voor de functie van pedicure is het belangrijk dat de cliënten behandeld worden volgens een hoge standaard. Hiervoor is goede kennis van het vak van essentieel belang.

Als je ook je schoonheidsspecialiste diploma behaald hebt kunnen we je in overleg ook voor deze behandelingen inzetten.

Heb je het juiste profiel?

Je hebt een welkome en gastvrije houding en je stelt daarbij de klant centraal. Je hebt het persoonlijke vermogen jezelf richting onze cliënten als specialist te presenteren en tegelijk ben je een echte teamspeler en sta je actief open voor advies van je collega’s. Dit is namelijk echt de kracht van werken in ons team. Je wilt graag deel uitmaken van een groter geheel en daarin ambities waarmaken, want 'samen kom je verder'.

Een succesvol afgeronde opleiding Pedicure en aantoonbare meerdere jaren werkervaring is een vereiste. Een Medisch Pedicure diploma is een pre. Je voelt je vrij in het adviseren en verkopen van huid- voetverzorgingsproducten.

Wat bieden wij je

Wij bieden je een professionele werkomgeving met groeimogelijkheden. Conform de wettelijke eisen bieden wij je eerst voor zolang dat mogelijk is een tijdelijk contract aan. Het tijdelijke contract zal bij goed functioneren worden omgezet in een vast contract voor onbepaalde tijd. Solliciteer je als zelfstandige dan zal een onderhandeling deel uit maken van de sollicitatie.

Procedure

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je brief met CV en foto naar: Lydia Vlas op lydia@ankiewillems.nl. Op basis van de ingezonden sollicitaties maken wij een selectie en zal je geïnformeerd worden. Succes, ga er voor!