Mesotherapie gelaat

Mesotherapie voor huiverbetering is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen in de huid met behulp van micro-injecties. Precies daar waar ze nodig zijn op zo’n 1 tot 2 mm diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurde apparatuur waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De combinatie van werkstoffen en vitamines die wordt gebruikt mag zeker niet vergeleken worden met fillers. Mesotherapie is een zeer geavanceerde techniek die snel resultaat oplevert. Mesotherapie is niet nieuw, het is een techniek die al meer dan 25 jaar door ons in Groningen wordt toegepast.

Resultaten Mesotherapie

  • Totale huidverbetering van het gelaat
  • Hele fijne rimpels vervagen.
  • Verfijning van de huidstructuur en hydratatie
  • Verbetering van de spankracht en uitstraling
  • Ook behandeling tegen haaruitval mogelijk

Mesotherapie hair / tegen haaruitval

Mesotherapie tegen haaruitval stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen wordt gestimuleerd. Ook krijgen de haarzakjes direct de voeding die nodig is voor het stimuleren van een gezonde haargroei. Bij mesotherapie wordt er een 100% natuurlijk mengsel van hyaluronzuur, vitamines, mineralen, cafeïne, enzymen, aminozuren, antioxidanten en nucleïnezuren in de hoofdhuid geïnjecteerd. Zo wordt de perfecte omgeving voor gezonde haargroei gecreëerd.

Mesotherapie tegen haaruitval is effectief wanneer er nog actieve haarzakjes aanwezig zijn.

Welke werkstoffen worden gebruikt?

Wij gebruiken werkstoffen van het medische/cosmedische merk Toskani. Toskani is een gerenormeerd producent van natuurlijke en zuivere werkstoffen van farmaceutische kwaliteit specifiek bedoeld voor cosmetische toepassingen zoals Mesotherapie en Micro-needling. De werkstoffenbevatten vitamines en mineralen om huidproblemen effectief te behandelen. Per indicatie kan door de specialist een geschikte combinatie van werkstoffen worden samengesteld om het beste resultaat te leveren. Deze combinatie van vitamines, mineralen en werkstoffen is beproefd en wordt al vele jaren met veel succes toegepast in huidverbeterende behandelingen.

Hoeveel behandelingen?

Naar één a twee behandeling zie je al resultaat maar de meeste mensen zijn pas echt tevreden na zo’n 6 behandelingen. Voor de eerste 4 behandelingen kom je 1x per 2 weken, de volgende behandelingen zullen om de maand zijn. Na een kuur van 6 tot 8 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling van gemiddeld één maal per 4 tot 6 maanden. De behandeling kan ook éénmalig worden uitgevoerd, voor preventie of wanneer de huid een extra boost nodig heeft.

Bekijk de actuele prijzen voor Mesotherapie bij ‘Maak afspraak’.

Na de behandeling.

Direct na de behandeling is het raadzaam om de eerste dag niet heet te douchen, te zonnen of de sauna te bezoeken. Kortom geen activiteiten die flinke vaatverwijding met zich mee brengen of transpiratie kan opwekken. Dit betekent ook dat het beter is om niet te sporten gedurende de eerste 4 tot 8 uur na de behandeling. De eerste 4 uur naar de behandeling geen make-up aanbrengen. Er wordt door de specialist altijd een productadvies op maat gegeven voor de naverzorging van de huid tijdens de mesotherapie kuur.