Mesotherapie

Mesotherapie voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen in de huid met behulp van micro-injecties. Precies daar waar ze nodig zijn op zo’n 1 tot 2 mm diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurde apparatuur waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De combinatie van werkstoffen en vitamines die wordt gebruikt mag zeker niet vergeleken worden met fillers. Mesotherapie is een zeer geavanceerde techniek die snel resultaat oplevert. Mesotherapie is niet nieuw, het is een techniek die al bijna 25 jaar door ons in Groningen wordt toegepast.

Resultaten Mesotherapie

  • Totale huidverbetering van het gelaat
  • Hele fijne rimpels vervagen.
  • Verfijning van de huidstructuur en hydratatie
  • Verbetering van de spankracht en uitstraling

Welke werkstoffen worden gebruikt?

De werkstoffencombinatie bestaat uit een peptidencomplex van vitaminen, mineralen en aminozuren, die de werking van collageenvormende cellen heel effectief stimuleert. Het non-crosslinked hyaluronzuur herstelt de vochtbalans. Deze combinatie van vitamines, mineralen en werkstoffen is beproefd en wordt al vele jaren met veel succes toegepast in huidverbeterende behandelingen.

Hoeveel behandelingen?

Naar één a twee behandeling zie je al resultaat maar de meeste mensen zijn pas echt tevreden na zo’n 6 behandelingen. Voor de eerste 4 behandelingen kom je 1x per 2 weken, de volgende behandelingen zullen om de maand zijn. Na een kuur van 6 tot 8 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling van gemiddeld één maal per 4 tot 6 maanden. De behandeling kan ook éénmalig worden uitgevoerd, voor preventie of wanneer de huid een extra boost nodig heeft.

Bekijk de actuele prijzen voor Mesotherapie bij ‘Maak afspraak’.

Na de behandeling.

Direct na de behandeling is het raadzaam om de eerste dag niet heet te douchen, te zonnen of de sauna te bezoeken. Kortom geen activiteiten die flinke vaatverwijding met zich mee brengen of transpiratie kan opwekken. Dit betekent ook dat het beter is om niet te sporten gedurende de eerste 4 tot 8 uur na de behandeling. De eerste 4 uur naar de behandeling geen make-up aanbrengen. Er wordt door de specialist altijd een productadvies op maat gegeven voor de naverzorging van de huid tijdens de mesotherapie kuur.