Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Gezichtsbehandeling

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk. Verzorgen, verbeteren of ontspanning. Wij weten er raad mee. Heb je specifieke huidproblemen, plekjes of vragen? Bespreek het met onze specialisten.

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk voor het verzorgen van je huid, voor zowel vrouwen als mannen. Een BABOR gezichtsbehandeling bestaat altijd uit de volgende onderdelen: Reiniging, Verzorging en Ontspanning. De invulling van een gezichtsbehandeling en welke producten wij tijdens de behandeling gebruiken is afhankelijk van je doel:

  • onderhouden van de huid (verzorging)
  • voorkomen van huidveroudering
  • huidverbetering (trajecten)

Onze specialisten adviseren je over extra’s in de behandeling (werkstoffen, maskers, inzet apparatuur) al naar gelang je huidconditie en het seizoen.

Kom je voor het eerst bij Ankie Willems?

Wanneer je voor het eerst een bezoek maakt aan schoonheidsinstituut Ankie Willems raden we je aan om een BABOR welkomsbehandeling te kiezen. Bij deze welkomsbehandeling heeft de schoonheidsspecialist de tijd om al je wensen met je te bespreken en hierin een mooi plan voor je samen te stellen. Ook word bij de BABOR Welkomsbehandeling vooraf tijd genomen om je huidtype te bepalen en de conditie van jou huid te bekijken. Aan het einde van de behandeling zal er advies gegeven worden over welke producten het beste passen bij je huid.

Om een keuze te kunnen maken kun je ons bellen of gebruik maken van onze online planning tool, links onderin je scherm. Hierin staat elke behandeling die wij online aanbieden uitgelegd.

Heb je specifieke vragen of problemen zoals acne of pigment vlekjes, kijk dan eens onder het menu ‘Help mij met‘.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>