Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Cadeaubon

Geef de ultieme gift van ontspanning en verwennerij met onze cadeaubon voor verkwikkende behandelingen bij een professionele schoonheidsspecialist.

Ophalen in ons Instituut

Van een cadeaubon maken wij iets moois! Een tasje gevuld met leuke proefjes en jouw prachtige cadeau waarmee je iemand echt verrast. Je bepaalt zelf de waarde, de cadeaubon heeft een geldigheid van 1 jaar.

Wat veel gegeven wordt is een Volledige BABOR Gezichtsbehandeling. Dan is er tijd voor een behandeling specifiek gericht op zijn of haar huidconditie en een massage van de schouders en het gelaat.

Ik gun het haar echt, met deze cadeaubon van Ankie Willems geef ik echt een heerlijke ervaring.

Laten inpakken en verzenden

Een cadeaubon kun je bij ons ophalen of wij kunnen het cadeau tegen verzendkosten naar je toesturen. Bel ons in dat geval even voor overleg of stuur een bericht.

Via email ontvangen

Heb je geen tijd om langs te komen en vind je het prima om zelf iets creatiefs van de cadeaubon te maken? Bestel dat eenvoudig en snel een cadeaubon via onze site. Je ontvangt dan een vouchercode via email die je dan zelf cadeau kunt geven. Deze vouchercode is in ons kassasysteem bekend en je kunt er je behandeling of producten bij onze kassa mee afrekenen.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>