Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Peelingen

BABOR TheraPRO peelingen en Toskani Lopisomatische professionele peelingen zijn gericht op verfijning, regeneratie en huidverjonging. Peelingen worden ingezet bij acne, rimpels en pigmentatie. Na de professionele peeling is hoge kwaliteit huidverzorging voor thuis van belang.

Toskani Peelingen

Toskani loposomatische peelingen zijn krachtig door hun ingenieuze werkwijze. Liposomen zijn kapsels die als transportmiddel dienen om de actieve stoffen in de huid te brengen. Dankzij de kleine nanometer grootte kunnen ze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de epidermis dringen. Hierdoor is het niet nodig dat de peel hoge percentage zuren bevat omdat het product is ingekapseld. Ze zijn 10 keer effectiever dan vrije stoffen en zijn daardoor zeer effectief als peeling.

 • Op basis van liposomen.
 • Kan aan de meeste behandeling worden toegevoegd.
 • Mag op zongebruinde huiden.
 • Exfoliërende werking.
 • Stimuleert celvernieuwing.
 • Geschikt voor alle huidtypen.

Liposomatische peelingen zijn er in diverse intensiteiten. De specialist bepaalt met jou de beste intensiteit en combinatie voor jouw huid.

 • Salisome – dient als basis voor de peeling. Heeft een exfoliërende werking, het stimuleert het regeneratieproces, vermindert de talgproductie en werkt uitstekend op de vette- en acnegevoelige huiden. Heeft antibacteriële eigenschappen en egaliseert de huidteint. Salicylzuur Liposomaal 2%.
 • Mandesome – heeft een exfoliërende werking, het egaliseert de huidstructuur en het verbetert en stimuleert de celdeling. Geschikt voor alle huidtypen en werkt vooral effectief op oneffen huidteint. Amandelzuur Liposomaal 10%.
 • Lactisome – heeft een exfoliërende werking, het stimuleert het regeneratieproces en het verbetert de gevoelige huid. Geschikt voor de gevoelige huid, hyperpigmentatie, Keratosis Pilaris, Chrono-aging. Heeft een sterk hydraterende werking, werkt verhelderend op donkere vlekken en versterkt de huidbarrière. Melkzuur Liposomaal 10%.
 • Glycosome – heeft een sterke exfoliërende werking, het stimuleert het regeneratieproces en het pakt tekenen van huidveroudering aan. Geschikt voor Acne (littekens), Hyperpigmentatie, Keratosis Pilaris, milde tot matige rimpels en doffe huid. Glycolzuur Liposomaal 10%

BABOR TheraPRO Peelingen

BABOR TheraPRO peelingen behoren tot de zogenaamde chemische peelings en zetten als hoofdbestanddelen alfa hydroxy zuren (AHA) van natuurlijke oorsprong in, zoals melk-, wijn-, citroen-, appel- en glycolzuur. Aangebracht op de huid maken deze fruitzuren de bindende substantie tussen de hoorncellen los waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd.

De professionele DOCTOR BABOR TheraPRO fruitzuurbehandelingen zijn niet gericht op korte termijn effecten die door een oppervlakkige verwijdering van de bovenste huidlaag zichtbaar worden. Deze peelingen zetten in op meer blijvende resultaten.

 • Anti-aging
 • Regeneratie
 • Zuivering van de onzuivere huid

De Doctor BABOR TheraPRO peelingen zijn lange tijd getest en bestaan uit exact uitgebalanceerde fruitzuren en pH-waarden. Deze zorgen voor een gecontroleerde, gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen een huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Een effectieve peeling is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. pH-waarde. Je huid heeft door verschillende factoren een pH-waarde tussen 4,5 en 5,5. Tijdens de TheraPRO peeling wordt deze waarde kort en gecontroleerd verlaagd.
 2. Vrije en gebufferde zuren. Om de pH-waarde van de aanwezige fruitzuren gedurende een zo lang mogelijke tijd stabiel, effectief en controleerbaar te houden, gebruikt BABOR een unieke uitgebalanceerde verhouding tussen vrije en gebufferde zuren.
 3. Gebruikte concentratie. Fruitzuurconcentraties van 20% tot 30% garanderen ons een goede huidverdraagzaamheid en zichtbare resultaten.
 4. Soorten en combinaties van fruitzuren. Fruitzuren hebben verschillende molecuulgrootte, een kleinere molucuul dringt gemakkelijker dieper in de hoornlaag. Bij het laten toenemen van de intensiteit verhoogt uitsluitend het glycolzuuraandeel bij gelijktijdige verlaging van de pH-waarde van de peeling. Zo kunnen mogelijke huidreacties van tevoren zeer goed worden ingeschat.
 5. Duur van de behandeling. Hoe langer een verhoornde huid contact heeft met fruitzuren, zeker bij een hoge concentratie in verhouding met een lage pH-waarde, des te intensiever de werking op de huid is.

De BABOR TheraPRO professionele peelingen zijn het effectiefst wanneer je thuis de juiste aanvullende BABOR PRO producten gebruikt. Deze zijn namelijk exact afgestemd op de TheraPRO peelingen.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>