Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Littekens

Littekens ontstaan door een beschadiging van de huid. Wanneer de lederhuid bij letsel is betrokken zal de huid zich herstellen met een litteken. Ook acne kan een erg onregelmatige huidstructuur achter laten, zoals ice-pick littekens (putjes in de huid).

Littekens worden vaak als niet mooi beschouwd. Afhankelijk van het de diepte en de oorzaak kunnen wij de littekens reduceren en daardoor minder doen laten opvallen. Soms is helemaal verwijderen niet mogelijk omdat een litteken is opgemaakt uit ander weefsel dan de onaangetaste huid.

Littekens kunnen we doormiddel van verschillende technieken behandelen

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar waar ook goede resultaten mee bereikt zijn. Afhankelijk van het soort litteken wordt een behandelplan op maat gemaakt. Hiervoor is de expertise van de Schoonheidsspecialist voor nodig.

Ondergaat u binnenkort ingrepen of operaties? Vraag ons voor advies voor de juiste begeleiding om de huid zo mooi mogelijk te laten herstellen.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>