Vacature Schoonheidsspecialiste

Werken bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems?

Werk je graag in teamverband en wil je veel leren? Is huidverzorging echt jouw vak? Is werken op een avond en op zaterdag geen probleem voor je? Wij zoeken een leuke collega die zichzelf voor langere tijd wil verbinden aan ons team.

Je functie/taken

Als schoonheidsspecialiste behandel je onze cliënten. Je begint bij de basis en naarmate je ervaring groeit zullen ook onze meer specialistische behandelingen tot je assortiment gaan behoren. Naast het behandelen behoort ook het actief adviseren en verkopen van huidverzorgingsproducten bij je functie. Het adviseren kan zowel in ons instituut als telefonisch gebeuren.

Daarnaast zijn er natuurlijk legio algemene voorkomende taken. Je ontvangt onze cliënten bij binnenkomst, beantwoord de telefoon en plant afspraken in onze agenda. Je zorgt voor de wasjes en voor het schoonhouden van de ruimtes, aanvullen en verdelen van de product-voorraden, etcetera.

Heb je het juiste profiel

Je hebt een welkome en gastvrije houding en je stelt daarbij de klant centraal. Je hebt het persoonlijke vermogen jezelf richting onze cliënten als specialist te presenteren maar tegelijk ben je een echte teamspeler en sta je actief open voor advies van je collega’s. Dit is namelijk echt de kracht van werken in ons team. Je wilt graag deel uitmaken van een groter geheel en daarin ambities waarmaken, want ‘samen kom je verder’.

Een afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 en aantoonbare meerdere jaren werkervaring is een vereiste. Het beheersen van specialisaties is een echt pre. Je voelt je vrij in het adviseren en verkopen van huidverzorgingsproducten. Het liefst heb je al ervaring met BABOR.

Wat bieden wij je

Wij bieden je een professionele werkomgeving met groeimogelijkheden. Conform de wettelijke eisen bieden wij je eerst voor zolang dat mogelijk is een tijdelijk contract aan. Het tijdelijke contract zal bij goed functioneren worden omgezet in een vast contract voor onbepaalde tijd. Je salaris is marktconform met aanvullend een pensioenvoorziening (best uniek in onze branche).

Procedure

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je brief met CV en foto naar: Lydia Vlas op lydia@ankiewillems.nl.

Op basis van de ingezonden sollicitaties maken wij een selectie en zul je geïnformeerd worden. Succes, ga er voor!