Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten
Vacatures

Vacatures

Wij zijn constant op zoek naar ervaren en leergierige nieuwe medewerkers. Ben je geinteresseerd in werken bij dit toonaangevende instituut? Bekijk de vacatures en neem contact op wanneer deze past in jouw profiel.

Werken in teamverband

Als specialist ben je vaak in een bubble samen met je client aan het werk. Allerlei uitdagingen en situaties maak je hierin mee. Werken in teamverband helpt je in de ontwikkeling van je ervaring en kennis en geeft je altijd een ‘secure place’. Een plek waar er voor je gezorgd wordt en waar je ook wordt uitgedaagd.

Lange termijn

We investeren graag in elkaar. Het gaat altijd om een win-win waarbij we uitgaan van het feit dat ‘iets ontvangen’ vaak het gevolg is van ‘iets geven’. Ben je bereid om je te committeren en je vakmanschap verder te ontwikkelen dan is een lange termijn verbondenheid nodig.

Samen beter worden

Door te trainen en te leren groeien we in onze vaardigheden. Uiteindelijk willen we dat je groeit van goed naar beter en een echte specialist in je vakgebied wordt. Dat doen we door je intern en extern te scholen. Iedereen heeft daarin zijn eigen tempo maar die uitdaging hoort er wel bij.

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>