Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Lijntjes/Rimpels

Uit medische studies is gebleken dat vanaf ons 16e jaar het huidverouderingsproces van start gaat. Dit houdt in dat alle huidfuncties vertragen. De celdeling vertraagt, de productie van collageen en elastine vertraagt maar ook het herstel van de huid. Er ontstaan plooien en rimpels en de huidstructuur verandert.

Rimpels kunnen we onderverdelen in verschillende types, die ieder worden veroorzaakt door verschillende eigenschappen. Zo hebben we mimische rimpels, deze worden veroorzaakt door mimiek of ook wel beweging van de spieren. Er ontstaat een plooi in de huid door de constante beweging in de huid.

Er zijn ook rimpels, die veroorzaakt worden door een verminderde elastine productie, dit kan simpelweg komen door het ouder worden maar ook door medicijngebruik, overmatig contact met de zon of roken.

Behandelmogelijkheden

  • BioSkinJetting
  • IPL rejuvenation
  • Mesotherapie
  • Microcurrent Excel
  • Pascaud L3
  • Jetpeel

Uitgelicht – IPL rejuvenation –

Door de juiste lichtdosering hebben de lichtbehandelende cellen intensievere celdeling en een verhoogde collageenopbouw. Elastine wordt gevormd en rimpels worden minder diep en gelaatstrekken zachter. Kortom, het hele huidbeeld verandert. Op gezicht, hals en decollete.

Producten:

  • Babor HSR lifting producten
  • ondersteunen met voedingsupplementen van Pascaud
  • Pascaud L.I.F.T.creme

Voor iedere behandeling geldt dat ze het meeste resultaat hebben als u uw huid thuis de juiste gereedschappen geeft door middel van de juiste huidverzorging. Hiermee versterkt u de werking van de behandelingen en blijven de resultaten langer zichtbaar.

Vraag advies aan uw Schoonheidsspecialiste!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>