Wimpers en Wenkbrauwen

In ons instituut is het ook mogelijk om voor deelbehandelingen te komen, bijvoorbeeld voor het epileren en verven van je wenkbrauwen en wimpers.

Het resultaat van het verven van wimpers en wenkbrauwen houdt over het algemeen 4 tot 6 weken aan.

U kunt kiezen uit de volgende combinaties:

Epileren van de wenkbrauwen
Epileren en verven wenkbrauwen en verven wimpers
Verven wimpers of wenkbrauwen
Verven wimpers en wenkbrauwen

Met verven en epileren wordt vaak in combinatie geboekt met harsen van bijvoorbeeld de bovenlip. De volgende combinaties zijn een idee van wat je kunt plannen:

Epileren/verven en harsen bovenlip
Epilere/verven en harsen bovenlip en kin
Epileren/verven en harsen bovenlip kin en kaaklijn

Harsen bovenlip
Harsen bovenlip kin
Harsen bovenlip kin en kaaklijn

Epileren, verven en harsen gelaat

Wenkbrauwen en wimpers verven voor de gevoelige (PPD allergische) huid

U kunt ook bij ons terecht wanneer u gevoeligheid/irritaties hebt bij gebruik van gewone verf producten. Wij hebben een specifieke serie productenin huis die gebaseerd zijn op plantaardige basis (vegan). Deze natuurlijke lijn is zeer geschikt voor mensen met een verf allergie (Parafenyleendiamine afgekort: PPD-allergie).  U mag langskomen voor een (patch)test om te kijken of u reageert op deze verf. Dit doen we dan aan de binnenkant van de ellebogen.

Wimper styling specials

Lashlift wimpers

Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig! Wimperlifting is de nieuwste techniek die toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt. Er ontstaat een mooie krul in de wimpers. Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar en is niet schadelijk.

Wimper extentions

Met wimperextentions kun je de wimpers verlengen. De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Er wordt geadviseerd iedere 3 weken een nabehandeling te doen. Wij raden buikslapers af om wimpersextensions te nemen, de extensions kunnen daar niet tegen omdat ze niet geschikt zijn om er op te liggen. Het is belangrijk om olie vrije producten bij de ogen te gebruiken wanneer u wimperextentions heeft laten plaatsen. Mascara gebruiken is niet meer nodig. Het resultaat is echt prachtig!

Wimper extentions en semipermanente mascara kunnen ook gecombineerd worden.

Voor meer informatie over één van de bovenstaande onderwerpen kunt u telefonisch contact opnemen.