Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Huidverbeterende technieken

Wij zijn gespecialiseerd in diverse huidverbeteringstechnieken, waarbij we geavanceerde apparatuur combineren met hoogwaardige producten van BABOR, Pascaud en TOSKANI. Onze focus is je van dienst te zijn met de juiste behandelkuren voor jouw huid en de juiste producten voor verzorging thuis.

Er is veel mogelijk

Bij de inzet van specifieke behandeltechnieken en apparatuur voor huidverbetering ligt onze focus voornamelijk op huidverbetering in het gelaat (gezicht, hals en decolleté). Bespreek met onze huidspecialisten welke techniek voor jou het beste werkt.

Microneedling

Microneedling is een behoedzame en tegelijk effectieve anti-aging behandeling. Met deze behandeling maken we gecontroleerde microperforaties in de huid. Dit activeert het natuurlijke herstelmechanisme en werkt op die manier zeer anti-aging en verstevigend. Tegelijk worden er werkstoffen in de huid ingebracht. De toegepaste werkstoffen van BABOR of Toskani worden op maat voor jouw huidbehoefte bepaald. Deze behandeling is ook mooi in te zetten bij littekens en huidbeschadigingen.

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt door microfijne kristallen die met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Het intensief weghalen van de verhoornde cellen activeert een regeneratie in de huid. Bij herhaling worden littekens en huidbeschadigingen zichtbaar minder diep en krijgt de huid haar natuurlijke frisse teint weer terug. Microdermabrasie is een zeer populaire techniek en wordt vooral buiten de zomermaanden toegepast.

BT-Microcurrent Excel

De BT-microcurrent is een computergestuurde ‘non surgial’ facelift. Tijdens deze behandelingen worden pulserende gelijkstromen afgegeven, gemeten in milliampères. Gezicht spieren kunnen hierbij licht samentrekken of ontspannen door de constante afgegeven stroompjes van buitenaf. Gezichtspieren worden hierdoor intensief getraind, ze zullen dikker en steviger worden. Dit zorgt voor een ware facelift waarbij tevens veel processen in de huid worden geactiveerd.

Toskani Mesotherapie

Mesotherapie is een geavanceerde invasieve techniek gericht op het verbeteren van de huid- en haarkwaliteit en/of huidverjonging. Het is een behandeling gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. Wij gebruiken werkzame stoffen van Toskani. Deze behandeling verbeterd zeer effectief de hydratatie, spankracht, huidstructuur en huidconditie van de huid. Mesotherapie is één van onze meest geavanceerde technieken en levert zeer effectieve resultaten.

BABOR SkinFirmor

De BABOR SkinFirmor (RF) is een behandeling tegen rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd. Deze techniek werkt met radiofrequentietechnologie. Het gebruik van radiofrequentie heeft, zoals veel door ons gebruikte technieken, zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese. Met een speciaal handstuk wordt de energie van de radiofrequentie in het huidweefsel geleid om het weefsel op een gecontroleerde manier te verwarmen. Deze opwarming, die als aangenaam wordt ervaren, bevordert de eigen regeneratiemechanismen van de huid. Tegelijkertijd zorgt dit voor een samentrekking van de collageenvezels in het bindweefsel.

Pascaud Wave radiofrequentie

De Pascaud Wave radiofrequentie (RF) activeert een sterk ‘liftend’ effect waarbij de huid wordt verstevigd. Dit wordt veroorzaakt doordat radiofrequentie de collageen vezels laat samentrekken en vermenigvuldigen. U zult ervaren dat uw huid gelift wordt en gezichtscontouren zichtbaarder worden. Met radiofrequentie is het ook mogelijk om de porie structuur, verslapping op het lichaam en acne te behandelen.

Pascaud L3 laser

l3 laser is een niet-invasieve cosmetische lasertechniek, ook wel ‘koude laser’ genoemd. Deze laser zorgt voor een biologische stimulatie van de huid. Het laserlicht is een sterk gebundelde lichtbron (energie) waarbij cellen gestimuleerd worden om de stofwisseling te bevorderen. De cel energie wordt verhoogd en de cellen worden geactiveerd om het metabolisme te verhogen. Prachtig bij een vermoeide, verslapte en overprikkelde huid (omdat de behandeling prachtig antibacterieel werkt).

Beauty Angel ELT

ELT staat voor Energizing Light Therapy. Bij regelmatig gebruik van de Beauty Angel ELT worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd. Ook huidirritaties zoals eczeem/acne kunnen hierdoor zichtbaar beter herstellen. Onze cliënten zijn zeer tevreden over de behandelingen met de Beauty Angel ELT. De Beauty Angel ELT wordt veel toegepast als aanvullen op een gezichtsbehandeling.

JetPeel Hydrodermabrasie

Jetpeel is peelen met water en lucht waarbij de verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt worden. Het is een verfrissende peeling die hydrateert en verzorgd. Het intensief weghalen van de verhoornde cellen activeert een regeneratie in de huid.  Door het gebruik van enkel water geen branderig gevoel en geen downtime. Na het peelen biedt Jetpeel extra mogelijkheid werkstoffen als hyaluron, vitamines A, B5 en C zonder gebruik van naalden ‘in te sluizen’ in de huid.

Elektrisch epileren

Wanneer je last hebt van overtollig haargroei in het gelaat is elektrisch epileren een zeer effectieve behandeling. Voornamelijk blonde, stugge haren komen in aanmerking voor deze techniek. Donkere haren zijn juist heel efficient te behandelen met Laser. Maar wanneer je blonde, grijze haren, of een donkere huid hebt, is een Laser behandeling geen optie. Dan is elektrisch epileren de aangewezen oplossing. Elektrisch epileren is een tijdrovende techniek maar zeer effectief. Elk haartje/haarzakje wordt per stuk behandeld en zal niet opnieuw actief worden.

Laser ontharen

Laser wordt wijdverbreid toegepast. Haren hebben een groeicyclus; de anagene, catagene en telogene fases. De meest belangrijke fase om het haar definitief te verwijderen is de anagene fase. Alleen de haren, die zich in de anagene fase (actieve groeifase) bevinden kunnen door een laser definitief vernietigd worden. Het totale aantal behandelingen kan per persoon verschillen omdat dit afhankelijk is van bijv. de hormoonhuishouding, man/vrouw en genetische aanleg.

BioSkinJetting

Bioskinjetting is een prachtig alternatief voor inspuitingen. Met deze 100% natuurlijke anti-rimpel behandeling stimuleren wij het regenererende vermogen van de huid. Hiermee kunnen wij de rimpeldiepte sterk reduceren. Deze techniek passen wij al 20 jaar toe op de fijne lijntjes op het voorhoofd, rond de ogen en op de bovenlip.

BioSkinSmoothing / diathermie

Met deze techniek reduceren we (acne)littekens , couperose, bloedvaatjes, spinnaevi, bloedblaasjes (angiomen)  en steelwratjes (fibroompjes). Er kan een klein korstje ontstaan, de huid zal moeglijk moeten genezen. Deze techniek wordt vooral buiten de zomermaanden toegepast.

Doctor BABOR TheraPRO peelingen

Deze professionele BABOR AHA fruitzuurpeelingen (zonder downtime) zijn huidverbeterende peelingen gericht op verfijning en huidverjonging. Peelingen worden ook veel ingezet bij het behandelen van acne, rimpels en pigmentatie.

IPL Rejuvenation

Met IPL zijn we in staat de huid gelijkmatig te egaliseren en te verfijnen. De IPL Rejuvenation techniek kan pigmentvlekjes en rode bloedvaatjes minder zichtbaar maken. Daarnaast wordt de fibroblast productie in de huid weer geactiveerd wat zorgt voor een vollere en stevige huid.

BABOR Spot Reducer

Met onze BABOR Spot Reducer kunnen wij zonschadevlekjes/ouderdomsvlekjes (lentigo senilis/solaris  en verruca seborrhoica) flink reduceren of laten verdwijnen. Met deze behandeling wordt oppervlakkig, ongewenst pigment nauwkeurig bevroren. Door extreme regeneratie (soms een blaar) zal het pigment zich heel mooi losmaken van de huid. Deze techniek wordt alleen buiten de zomermaanden toegepast.

 

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>