Huidverbeterende technieken

Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems in Groningen zijn wij gespecialiseerd in verschillende technieken op gebied van huidverbetering.  Bij huidverbeterende technieken wordt er gewerkt met apparatuur in combinatie met hoog geconcentreerde werkstoffen.

Onze ervaring is dat behandeling in kuurvorm het beste resultaat leveren. Zeker samen met de juiste verzorging voor thuis. Eigenlijk in alle gevallen is ons advies hierbij maatwerk. Wij raden u aan om in eerste instantie een afspraak te maken voor een consult. Dan kan de huidspecialist samen met u een passend behandelplan en een voorstel voor thuisverzorging opstellen.

Beauty angel

Met deze techniek hebben wij inmiddels al jaren bijzonder goede resultaten behaald. Bij regelmatig gebruik van deze lichttherapie worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd. Ook huidirritaties zoals eczeem/acne kunnen hierdoor zichtbaar beter herstellen. Onze cliënten zijn zeer tevreden over de behandelingen met de Beauty Angel.

BioSkinJetting

Bioskinjetting is een prachtig alternatief voor inspuitingen. Met deze 100% natuurlijke anti-rimpel behandeling stimuleren wij het regenererende vermogen van de huid. Hiermee kunnen wij de rimpeldiepte sterk reduceren. Deze techniek passen wij al 20 jaar toe op de fijne lijntjes op het voorhoofd, rond de ogen en op de bovenlip.

BioSkinSmoothing

Met dit apparaat reduceren we (acne)littekens , couperose, bloedvaatjes, spinnaevi, bloedblaasjes (angiomen)  en steelwratjes (fibroompjes).

Doctor BABOR TheraPRO peelingen

Deze professionele BABOR AHA fruitzuurpeelingen (zonder downtime) zijn huidverbeterende peelingen gericht op verfijning en huidverjonging. Peelingen worden ook veel ingezet bij het behandelen van acne, rimpels en pigmentatie.

IPL Rejuvenation

Met IPL zijn we in staat de huid gelijkmatig te egaliseren en te verfijnen. De IPL Rejuvenation techniek kan pigmentvlekjes en rode bloedvaatjes minder zichtbaar maken. Daarnaast wordt de fibroblast productie in de huid weer geactiveerd wat zorgt voor een vollere en stevige huid.

JetPeel

Jetpeel is peelen met water en lucht waarbij de verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt worden. Het is een verfrissende peeling die hydrateert en verzorgd. Het intensief weghalen van de verhoornde cellen activeert een regeneratie in de huid.  Door het gebruik van enkel water geen branderig gevoel en geen downtime. Na het peelen biedt Jetpeel extra mogelijkheid werkstoffen als hyaluron, vitamines A, B5 en C zonder gebruik van naalden ‘in te sluizen’ in de huid.

L3 laser

l3 laser is een niet-invasieve cosmetische lasertechniek, ook wel ‘koude laser’ genoemd. Deze laser zorgt voor een biologische stimulatie van de huid. Het laserlicht is een sterk gebundelde lichtbron (energie) waarbij cellen gestimuleerd worden om de stofwisseling te bevorderen. De cel energie wordt verhoogd en de cellen worden geactiveerd om het metabolisme te verhogen. Prachtig bij een vermoeide, verslapte en overprikkelde huid (omdat de behandeling prachtig antibacterieel werkt).

Mesotherapie

Mesotherapie is een invasieve techniek gericht op het verbeteren van de huid- en haarkwaliteit en/of huidverjonging. Het is een behandeling gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. Deze behandeling verbeterd (onder andere) zeer effectief de hydratatie, spankracht, huidstructuur en huidconditie van de huid.

Microcurrent Excel

De microcurrent is een computergestuurde ‘non surgial’ facelift. Tijdens deze behandelingen worden pulserende gelijkstromen afgegeven, gemeten in milliampères. Gezicht spieren kunnen hierbij licht samentrekken of ontspannen door de constante afgegeven stroompjes van buitenaf. Gezichtspieren worden hierdoor intensief getraind, ze zullen dikker en steviger worden. Dit zorgt voor een ware facelift waarbij tevens veel processen in de huid worden geactiveerd.

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Het intensief weghalen van de verhoornde cellen activeert een regeneratie in de huid.

Microneedling

Micro needling is een behoedzame anti-aging behandeling. Met deze behandeling maken we gecontroleerde microperforaties in de huid. Dit activeert het natuurlijke herstelmechanisme en werkt op die manier zeer anti aging en verstevigend. Deze behandeling is ook mooi in te zetten bij littekens en huidbeschadigingen.

Spot Reducer

Met onze spotreducer kunnen wij zonschadevlekjes/ouderdomsvlekjes (lentigo senilis/solaris  en verruca seborrhoica) reduceren. Met deze behandeling wordt oppervlakkig, ongewenst pigment nauwkeurig bevroren. Door extreme regeneratie zal de pigment zich losmaken van de huid.

Wave radiofrequentie

De Pascaud Wave radiofrequentie (rf) activeert een sterk ‘liftend’ effect waarbij de huid wordt verstevigd. Dit wordt veroorzaakt doordat radiofrequentie de collageen vezels laat samentrekken en vermenigvuldigen. U zult ervaren dat uw huid gelift wordt en gezichtscontouren zichtbaarder worden. Met radiofrequentie is het ook mogelijk om de porie structuur, verslapping op het lichaam en acne te behandelen.