Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Overbeharing

Een overmatige haargroei kan voor zowel mannen als vrouwen een gevoelig probleem zijn. De oorzaak is vaak hormonaal maar kan ook zeker genetisch zijn. Overbeharing kan als zeer belemerend worden ervaren. Schoonheidsinstituut Ankie Willems biedt u diverse mogelijkheden voor ontharen. Van harsen en elektrisch epileren tot definitief behandelen van overbeharing met IPL.

In de meeste gevallen worden IPL en/of elektrisch ontharen door uw zorgverzekeraard vergoed. Ons Instituut is officieel gespecialiseerd in het behandelen van overbeharing. Door deze officiele specialisatie is vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk, uiteraard afhankelijk van uw polis.

Elektrisch ontharen / epileren / blend

Voor wie

Iemand met overtollig haargroei in het gelaat. Voornamelijk blonde, stugge haren.

Wat is blend

Elektrisch ontharen/epileren wordt door middel van de blendmethode uitgevoerd. De blendmethode is een combinatie van 2 stroomsoorten. (gelijkstroom en wisselstroom) Het samenvoegen van 2 stroomsoorten roept meerdere effecten op in het weefsel. Enerzijds de loogvorming (verweken) en anderzijds de coagulatie. (warmteontwikkeling)

Door middel van een naald worden beide stroomsoorten naar het haarzakje geleid. Door de warmte ontstaat er coagulatie (verschroeiing) en loogvorming (verweking). De kiemcellen die zich rondom het haarzakje bevinden worden door de opgewekte warmte geactiveerd. Hierdoor wordt het ontstaan van nieuwe haargroei moeilijker. Het desbetreffende haartje kan er middels een pincet pijnloos uitgehaald worden. Elk haartje dat verwijderd kan worden, wordt op deze wijze behandeld.

Wat kun je verwachten

Tijdens de behandeling voel je en klein prikje, dit komt doordat de naald in de haarschacht wordt aangebracht. Verder voel je een warmte in de huid ontstaan, door de geleiding van het stroom via de naald naar het haarzakje. De klant moet een warmte voelen, geen pijn.

Na 1 keer behandelen zijn de haren niet voorgoed verdwenen. Er staat niet een precies aantal behandelingen voor het ontharen, ben je er bewust van dat voor het oplossen van overbeharing meerdere behandelingen nodig zijn.

Ontharen met IPL-lichtflits

De IPL-technologie is een manier om met behulp van licht energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acne etc. aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie. Dit maakt de behandeling niet alleen efficient, maar ook pijnloos en zacht voor de huid.

Bel ons voor gerust voor een afspraak voor een consult. Wij kunnen u dan informeren over de kosten van een IPL behandeling.

Harsen

Voor wie

In principe is harsen voor iedereen geschikt. De haartjes worden volledig verwijderd maar het haarzakje wordt niet uitschakeld. Daarom is deze vorm van ontharen van tijdelijke aard. Maar de haartjes komen zachter terug! Dit in tegenstelling tot scheren.

Wat harsen we?

Wij harsen overbeharing in het gelaat zowel als op de rug, borst, benen en liezen.

Wat kun je verwachten

Afhankelijk van de hormonale haargroei is men gemiddeld 4-6 weken ‘glad’.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>