Huidanalyse / consult / advies

Het kan een hele stap zijn om een schoonheidsspecialist in Groningen te bellen. Wie ga je bellen en hoe zou het er zijn? Je hebt van je vriendin het advies gekregen om naar Ankie Willems te gaan, maar hoe gaat het verder in zijn werk?

Een consult voor een behandeling bij onze schoonheidsspecialisten is eigenlijk ook een soort kennismaking. Voor jou en de specialist prettig en zeer nuttig.

Consult

Wanneer je vragen hebt over je huid of het behandelen van een probleem is het gebruikelijk een consult af te spreken. Een consult is in feite een adviesgesprek met de specialist, het duurt over het algemeen niet langer dan een half uur. Voor een aantal behandelingen is een éénmalig consult vooraf echt noodzakelijk. Een consult is in principe kosteloos. We stellen het op prijs wanneer er direct na het consult ook een afspraak is gepland voor een behandeling.

Huidanalyse

Een stapje verder dan een consult is een afspraak voor een huidanalyse. Dit kun je bijvoorbeeld afspreken wanneer je meerdere vragen over je huid hebt. Hierbij maakt de specialist wanneer nodig gebruik van de Pascaud MAC aparatuur om enkele metingen uit te voeren en bespreken we welke mogelijkheden er zijn om je huidkwaliteit te verbeteren. De huidanalyse is de eerste stap in een effectief behandelplan.

Noodzakelijke consulten

Consult overbeharing

Voor het beginnen van een behandeling tegen overbeharing met laser/IPL of Elektrisch epileren is een consult noodzakelijk. Dit om samen met u vast te stellen welke techniek voor u het effectiefst is.

Consult PMU

Voor het zetten van Permanente Make-up is een éénmalig consult noodzakelijk.