Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Consulten / Huidanalyse

Je hebt vragen over je huid. Je hebt behoefte aan een duidelijk advies van een huidspecialist. Wie ga je bellen en hoe zou het er zijn? Je hebt van een vriendin het advies gekregen om naar Schoonheidsinstituut Ankie Willems te gaan, maar hoe gaat het verder in zijn werk?

 

Consult

Wanneer je vragen hebt over je huid kun je een consult bij ons inplannen. Een consult is een adviesgesprek met de specialist, duurt ongeveer 20 minuten en is gratis. We stellen het op prijs wanneer er na het consult ook een afspraak gepland wordt voor een behandeling. Ben je al cliënt in ons Instituut, vraag dan je specialist of een consult noodzakelijk is.

Huidanalyse

Een stap verder dan een consult is een afspraak voor een huidanalyse. Dit kun je bijvoorbeeld afspreken wanneer je meerdere vragen over je huid hebt en echt een behandeltraject voor huidverbetering wil. Hierbij maakt de specialist wanneer nodig gebruik van BABOR Skin-Analyzer om enkele metingen uit te voeren en bespreken we welke mogelijkheden er zijn om je huidkwaliteit te verbeteren. De huidanalyse is de eerste stap in een effectief behandelplan.

Deze huidanalyse is voor nieuwe cliënten beschikbaar in de ‘BABOR Welkomsbehandeling’ waarbij aansluitend aan de huidanalyse een behandeling op maat kan worden uitgevoerd. Ben je al cliënt bij ons, raadpleeg dan je specialist of een huidanalyse nodig is.

Voor een aantal behandelingen is een éénmalig consult vooraf altijd noodzakelijk.

Noodzakelijke consulten

Consult ontharen / couperose / pigment

Voor het beginnen van een behandeling tegen overbeharing, couperose of pigmentatie met laser/IPL, elektrisch epileren en de Spotreducer is een consult noodzakelijk. Dit om samen met jou vast te stellen welke techniek voor jou het effectiefst is.

Consult Permanente Make-up PMU

Voor het zetten van Permanente Make-up wenkbrauwen en eye-liner is een éénmalig consult noodzakelijk. Dit om de verwachting en contra-indicaties te bespreken en om de te gebruiken pigmenten vast te kunnen stellen. Na dit consult worden de behandelingen voor het zetten van de PMU ingepland.

Consult acne

Het behandelen van acne (en littekens door acne) is vaak een langdurig traject. Geregeld is het een eerste kennismaking met ons Instituut. Om de kennismaking en het traject goed te beginnen adviseren wij je om aansluitend aan je eerste acne-behandeling een eenmalig ‘Consult acne’ af te spreken. Het consult geeft ons de tijd om de achterliggende oorzaken van acne, levensstijl-tips en een verzorgingsroutine met je door te nemen. Het is onze investering in een succesvol resultaat van jouw behandelingen bij ons.

 

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>