Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Micro needling

​Micro needling is een veel uitgevoerde behoedzame anti-aging behandeling die het mogelijk maakt om zeer effectieve BABOR of Toskani werkstoffen zoals vitamines of hyaluronzuur beter in de huid te brengen. Perfect als je last hebt van een dunne en verslapte huid of af wil van je huid onregelmatigheden.​

Hoe werkt micro needling?

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen (vitamines of hyaluron) in de vorm van subjectable in de huid aangebracht.

Werkstoffen van BABOR of Toskani maken de micro needling behandeling uniek. Vooral de Toskani Advanced Micro Needling behandelingen zijn door de geavanceerde mogelijkheden qua werkstoffen van bijzonder hoog niveau.

​Voor wie is micro needling geschikt?

Microneedeling is perfect geschikt wanneer je last hebt van huidverslapping, fijne lijntjes, rimpels een vochtarme huid en acne littekens.

​​Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Optimale resultaten met de micro needling behandelingen bereik je in principe altijd bij een complete behandelingskuur van ca. 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen. Natuurlijk zijn ook afzonderlijke toepassingen, deeltoepassingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

Wat is het resultaat van micro needling?

​Micro needling is een veel uitgevoerde behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. Wij zien prachtige resultaten! Een enorme vochtboost wordt al ervaren al na één behandeling. Bij meerdere herhaal behandelingen zullen rimpels verminderen en het natuurlijke proces van collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor ervaar je huidverstrakking, huidversteviging en huid verdikking. (Acne)littekens zullen vervagen.

​​​​Nazorg van de behandeling

De huid reageert onmiddellijk op een micro needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Het beste is om 48 uur na de behandeling geen make-up dragen, niet zwemmen, zonnebaden of een bezoek aan de sauna brengen, niet ontharen op het behandelde gebied.

We raden aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid na de behandeling gevoeliger is voor de zon. Wij adviseren een nazorg pakket voor te gebruiken van Doctor BABOR.

Er is een specifieke nazorg instructie voor de microneedling

Dag 1: Op deze dag mag je alleen het Doctor BABOR Ultimate Calming Serum meerdere malen per dag aanbrengen. Geen andere werkstoffen op de huid!
Dag 2-3: Je mag op deze dag het Doctor BABOR Ultimate Calming Serum aanbrengen en je eigen BABOR dag/nachtcreme.
Dag 4: Vanaf nu mag je weer alle BABOR thuisproducten gebruiken op je huid.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en je verwachtingspatroon.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>