Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Couperose en Spinnaevi

Couperose is een huidafwijking die wordt gekenmerkt door een zichtbaar verloop van rode adertjes over het gelaat. Deze adertjes nemen toe maar zetten ook uit onder de huid. Deze verschijnselen lokaliseren zich in het beginsel op de wangen en neus maar deze kunnen zich in extreme gevallen uitbreiden naar het volledige gelaat. Ze kunnen gekronkeld of streepvormig zijn.

Spinnaevi ziet er hetzelfde uit, een klein rood plekje met kleine spinvormige verwijde haarvaatjes.

Couperose en Spinnaevi is in beginsel een kwestie van genetische aanleg maar vindt ook zijn oorzaak in stress, grote temperatuurswisselingen, hormoonstoringen en het gebruik van alcoholische dranken.

Een huid met couperose en spinnaevi is over het algemeen gevoelig. Veel mensen ervaren een warme gloed die zelfs als pijnlijk ervaren kan worden. In ernstige gevallen, bij achterstallig onderhoud en tekorten, kan couperose uitgroeien tot rosacea.

Wij hebben zeer goede ervaringen bij het behandelen van couperose en Spinnaevi!

Behandeling

  • IPL-Gem
  • BioSkinSmoothing
  • Peeling

Producten

  • Babor Couperose serum
  • Babor Couperose creme
  • Pascaud Circuvene voedingssupplement
  • na IPL-Gem SPF 50 sunstick van Babor

IPL lichtflits heeft 3 werkzame factoren:

  • De stuwing in de adertjes worden opgelost waardoor de normale bloedsomloop weer wordt hersteld.
  • De energie van de IPL lichtflits word door de hemaglobine van de rode bloedlichaampjes opgenomen en de structuur van de blokkade wordt hierdoor opgeheven. Na meerder sessies lost de verkleuring volledig op.
  • De productie van het collageen wordt gestimuleerd, de opperhuid wordt hierdoor dikker en dit cammufleert de roodheid in de huid.

Met regelmaat de behandeling herhalen is noodzakelijk omdat de bloeddruk de coagulatie kan tegenwerken. Na de behandeling van de huid er nog roder uitzien dan daarvoor. Het gebied kan tevens schrijnend aanvoelen. Het gecoaguleerde bloed kan er als een korstje onder de huid uitzien.Dit kan ongeveer 3 tot 4 dagen duren. Afhankelijk van de plaats kan de huid de dag na de behandeling licht gezwollen zijn. Dit verdwijnt echter na enkele dagen. Indien de huid weer gekalmeerd is kan de behandeling herhaald worden.

Pas na circa 3-4 weken na de behandeling kunt u het uiteindelijke resultaat van de behandeling waarnemen.

 

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>