Wave radiofrequentie

De nieuwste techniek om er direct jonger uit te zien! Stoort u zich aan een slappe huid, rimpels, acne of littekens? Of wilt u af van striae of celulite? Dan is een Pascaud WAVE behandeling wat voor u. De Pascaud WAVE behandeling is gebaseerd op de laatste technieken op het gebied van radiofrequentie (RF).

Hoe werkt de Wave?

Bij radiofrequentie worden elektronisch magnetische golven gebruikt om energie aan de huid te geven. Die energie stimuleert warmte in de huid waardoor o.a. het zogeheten heatshock proteïne (HSP 60/70) vrij komt. Hierdoor worden vele huidprocessen in werking gezet.

De behandeling is pijnloos en er kan een licht warmtegevoel ontstaan tijdens de behandeling.

Wat zijn de resultaten van een Wave behandeling?

De behandeling activeert een sterk ‘liftend’ effect waarbij de huid wordt verstevigd. Dit komt omdat de radiofrequentie de collageen vezels laat samentrekken. U zult ervaren door de behandeling dat uw huid gelift worden, gezichtscontouren zichtbaarder worden, de porie structuur verfijnd, acne verminderd en lijntjes reduceren.

Ook op het lichaam kan het worden toegepast, hierdoor kunt u cellulite, striae en huidverslapping ( bijvoorbeeld na de zwangerschap) verminderen.

Voor wie is de Wave geschikt?

De behandeling is geschikt voor een vermoeide, rimpelige/verslapte/vermoeide gezichtshuid, acne, littekens, cellulite en lokaal vet.

Radiofrequentie ontzettend geschikt om in te zetten bij acne en seborreïsch eczeem, omdat het roodheid vermindert en zorgt voor een sneller genezingsproces. Ook zal de propionibacterium acnes vernietigd worden.

Er zijn contra-indicaties verbonden aan de behandeling, deze zullen tijdens het consult met u worden doorgenomen.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De behandeling kan als losse behandeling uitgevoerd worden maar voor maximaal resultaat worden 6-8 behandel sessies geadviseerd eenmaal per week (meer behandelingen mag ook). Aangeraden wordt om elke 2-3 maanden onderhoud sessies in te plannen.

Nazorg van de behandeling

De behandeling is pijnloos en er kan een licht warmtegevoel ontstaan tijdens de behandeling. Na de behandelingen kunt u alle dagelijkse bezigheden oppakken. Wel adviseren we de huid te laten rusten en komende 2 dagen na de behandeling geen turkse baden, massages, sauna’s, zeer lage tempraturen en skiën in te plannen.  Mogelijke bijwerkingen zijn roodheid (erytheem) en/of lichte zwelling (oedeem), maar dat verdwijnt vaak naar enkele uren.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.