Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Pascaud Wave

Werken aan een verslapte huid

Met de jaren vermindert de aanmaak van collageen in de huid en daarmee verliest de huid haar natuurlijke stevigheid. De vrouwelijke huid verliest de aanmaak van nieuw collageen eerder dan de mannelijke huid. Er zijn een aantal manieren waarop wij als specialisten je huid kunnen verstevigen. Eén daarvan is Pascaud Wave radiofrequentie.

Pascaud Wave radiofrequentie

Radiofrequentie wordt al sinds 1998 gebruikt in ons Instituut. De Pascaud Wave is een van de nieuwe technieken die wij toepassen. Stoor jij je aan een slappe huid, rimpels, acne of littekens? Of wil je af van striae of celulite? Dan is een Pascaud WAVE behandeling echt de moeite waard om in te investeren.

De Pascaud WAVE behandeling is gebaseerd op de laatste technieken op het gebied van radiofrequentie (RF).

Hoe werkt de Wave?

Bij radiofrequentie worden elektronisch magnetische golven gebruikt om energie aan de huid te geven. Die energie stimuleert warmte in de huid waardoor o.a. het zogeheten heatshock proteïne (HSP 60/70) vrij komt. Hierdoor worden vele huidprocessen in werking gezet. De behandeling is pijnloos en er kan een licht warmtegevoel ontstaan tijdens de behandeling.

Wat zijn de resultaten van een Wave behandeling?

De behandeling activeert een sterk ‘liftend’ effect waarbij de huid wordt verstevigd. Dit komt omdat de radiofrequentie de aanwezige collageen vezels laat samentrekken. Je zult ervaren dat door de behandeling je huid gelift wordt, gezichtscontouren zichtbaarder worden, de porie structuur verfijnder is, acne op termijn zal verminderd en lijntjes zullen reduceren.

Ook op het lichaam kan het worden toegepast, hierdoor kunnen wij cellulite, striae en huidverslapping ( bijvoorbeeld na de zwangerschap) verminderen.

Voor wie is de Wave geschikt?

De behandeling is geschikt voor een vermoeide, rimpelige/verslapte/vermoeide gezichtshuid, acne, littekens, cellulite en lokaal vet. Radiofrequentie ontzettend geschikt om in te zetten bij acne en seborreïsch eczeem, omdat het roodheid vermindert en zorgt voor een sneller genezingsproces. Ook zal de propionibacterium acnes vernietigd worden.Er zijn contra-indicaties verbonden aan de behandeling, deze zullen vooraf met je worden doorgenomen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De Pasdcaud Wave kan als losse behandeling uitgevoerd worden maar voor maximaal resultaat worden 6-8 behandel sessies geadviseerd eenmaal per week (meer behandelingen mag ook). Aangeraden wordt om daarna elke 2-3 maanden onderhoudsessies in te plannen.

Nazorg van de behandeling

De behandeling is pijnloos en er kan een licht warmtegevoel ontstaan tijdens de behandeling. Na de behandelingen kun je alle dagelijkse bezigheden oppakken. Wel adviseren we de huid te laten rusten en komende 2 dagen na de behandeling geen turkse baden, massages, sauna’s, zeer lage tempraturen en skiën in te plannen.  Mogelijke eventuele bijwerkingen in het uiterste geval zijn roodheid (erytheem) en/of lichte zwelling (oedeem), maar dat verdwijnt vaak naar enkele uren. Dit is echter bij ons nog nooit voorgekomen.

Hoewel de gebruikte technieken in ons Instituut bewezen resultaten bieden is het resultaat van de inzet van apparatuur afhankelijk van diverse persoonlijke factoren. Dit verschilt per persoon waardoor een voorspelling van het resultaat vooraf niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en je verwachtingspatroon.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>