Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Begin je dag en jaar goed met permanente make-up

‘s Avonds begint het riedeltje opnieuw. Je gaat met zijn allen voor de tv zitten, eet minstens drie oliebollen en na twaalven ga je naar buiten om je buren een gelukkig nieuwjaar te wensen. Terwijl je buiten staat en je realiseert dat het nieuwe jaar begonnen is, komt dezelfde gedachte weer in je op als het jaar daarvoor: ‘dit jaar wil ik echt alles op orde hebben’. Je wilt stoppen met uitstellen, gezonder eten (na nog één oliebol dan), en je wilt er elke dag op je best uitzien. Maar waarom hebben we dit soort goede voornemens alleen die ene dag van het jaar?

Ga er elke dag voor

Het is eigenlijk heel zonde dat we zo vaak onze wensen en doelen aan de kant schuiven. Daarentegen is het wel erg begrijpelijk. Het leven is vaak druk, hectisch en onvoorspelbaar. Hoe graag we ook meer tijd in onszelf steken, schiet het er vaak bij in. Maar dat betekent niet dat je niet je ideale zelf kan zijn. Wie weinig tijd heeft, moet slim zijn. Je kunt het jezelf namelijk op veel manieren makkelijker maken. Wil je er graag op en top uitzien elke dag? Maar heb je geen tijd om langer dan een minuut voor de spiegel te staan? Dan is er een simpele oplossing!

Permanente make-up

Het zou het beste zijn als je elke dag gewoon wakker kan worden met je make-up perfect op je gezicht… maar dat kan kan ook! Je kunt namelijk kiezen voor permanente make-up. Hierbij wordt pigment aangebracht in de bovenste laag van je huid, ook wel de lederhuid genoemd, waardoor het er dus permanent op blijft zitten. En hoewel het met de jaren wel kan vervagen, kan het makkelijk worden bijgewerkt, en heb jij dus iedere dag je make-up perfect zitten. 

Geen gedoe meer

Make-up is leuk, maar kan je gedurende dag toch behoorlijk lastig vallen. Heb je net je wenkbrauwen gedaan, komt er een stortbui en zijn ze weer helemaal weg… Je lippenstift is er natuurlijk al afgegaan toen je je koffie dronk die ochtend… Of wat dacht je van die eyeliner, die altijd maar aan één kant goed lijkt te gaan. Met permanente make-up kunnen al deze problemen opgelost worden. Je bent geen tijd meer aan kwijt aan je make-up en het zit de hele dag precies zoals het hoort te zitten: vanaf het moment dat je opstaat tot het moment dat je weer je bed in stapt. 

Neem die stap

Misschien lijkt het je een grote stap om ineens te nemen. Wat als het heel onnatuurlijk staat? Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems maken we er geen gekke bogen of balken van. We zijn erkend PMU specialist en gaan zeer zorgvuldig te werk, want een natuurlijke uitstraling staat bij ons voorop. Om de pijn hoef je je trouwens ook geen zorgen te maken. We verdoven de huid, waardoor je er weinig van voelt. 

Over Ankie Willems

Heb je nog meer vragen over de behandeling of over wat er mogelijk is met permanente make-up, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder, zodat jij elke dag lekker in je vel kunt zitten. Zo hebben we naast permanente make-up ook vele huidbehandelingen. Van een gezichtsbehandeling tot het behandelen van acne, je kunt er bij ons voor terecht.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>