Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Je huid en chemotherapie

Bij ons kun je terecht

Wanneer je onder behandeling bent met chemotherapie krijgt je huid het zwaar te verduren. Een specialistische begeleiding in je huidverzorging is dan ook nog eens niet eenvoudig te vinden.

Specialistische kennis

Onze specialistes kunnen je in deze fase van de behandeling van je ziekte voorzien van de juiste kennis en speciale verzorgingsproducten. We willen je graag helpen om je huid in een goede conditie te houden zodat je na je chemo weer verder kunt.

Bel ons bij vragen

We willen je graag binnenkort via onze site meer vertellen over de mogelijkheden in ons Instituut. In ieder geval kun je gewoon alvast contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt. Vraag dan om een consult met betrekking tot je huid en de chemotherapie die je ondergaat.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>