Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Multi-tasken? Nee, multi-masking voor je gecombineerde huid!

Iedere huid is verschillend. Daarom bestaat er niet één magisch product dat werkt voor alle soorten huid. Er zijn diverse producten nodig, die allemaal focussen op je huidtype. Maar wat als je huid niet uit één, maar twee types bestaat? Maak kennis met de gecombineerde huid!

Kenmerken gecombineerde huid

Huidtypes kunnen we verdelen in droge, vette, normale en dus de gemengde huid. Wanneer jij kampt met een gemengde huid, heb jij te maken met zowel een droge als vette huid. Je herkent het doordat je voorhoofd, kin en neus vet zijn. Deze plekken glimmen en er is sneller kans op het ontstaan van puistjes en mee-eters. Je wangen en overige plekken zijn juist droog. Deze huid trekt, is gevoelig en jeukt wellicht.

Gecombineerde verzorging

Een gecombineerde huid ben je meestal mee geboren. Soms zijn hormonale veranderingen of ongeschikte verzorgingsproducten ook boosdoeners. Er moet daarom rekening gehouden worden met twee type huidproblemen, maar ook verschillende gebieden op je gezicht bij de verzorging. Een goede verzorging kan daarom best een uitdaging zijn.

Tijd voor multi-masking

Gelukkig zijn er altijd mogelijkheden op gebied van huidverzorging. De cosmeticawereld is namelijk ook zeker geen stilstaande wereld, waardoor er elke keer weer nieuwe ontwikkelingen zijn. Zo ook de mooie mogelijkheid voor je combineerde huid: multi-masking. Zoals de naam het al enigszins verklapt, houdt deze nieuwe trend in dat er meerdere maskers worden gebruikt, maar dan voor verschillende delen van je gezicht. Dit is fijn bij een gecombineerde huid, omdat niet elk gezichtsdeel dezelfde behoefte heeft.

Geschikte maskers

Multi-maskers zijn te herkennen doordat elk masker een andere kleur is. Voor een gecombineerde huid is bijvoorbeeld een blauw gekleurde masker geschikt voor je T-zone, die reinigt en onzuiverheden verwijdert. Terwijl op je wangen een roze maskertje zit, die hydrateert en je vochtbalans weer op peil brengt. Een grappig gezicht, maar zeer effectief. Maak er een wekelijks relaxmoment van en zie en merk vanzelf het resultaat.

Schoonheidsinstituut Ankie Willems

Weet jij niet goed de juiste multi-maskers te vinden voor je gecombineerde huid? Of überhaupt de juiste producten? Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems staan we voor je klaar. Wij geven graag advies welke verzorging het beste bij je huidtype past. Ook wanneer jij een ander huidtype hebt, hebben wij verschillende mogelijkheden op gebied van verzorging. Om er zeker te zijn van je huidtype, kunnen we ook altijd een huidanalyse doen. Zo kan het behandelplan nóg nauwkeuriger gemaakt worden.

Benieuwd? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>