Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

De oplossing voor rimpels: mesotherapie

Een jonge en frisse huid, wie wil dat nou niet? We worden allemaal ouder en onze huid blijft jammer genoeg niet achter. Een goede huidverzorging kan helpen om huidveroudering te verminderen, maar vroeg of laat beginnen de eerste kraaienpootjes te vormen. Mesotherapie kan in zo’n geval de oplossing bieden.

Wat is mesotherapie?

Een rijk gevulde cocktail, niet om te drinken op het terras, maar voor je huid! Mesotherapie is dé manier om huidveroudering tegen te gaan. Met mesotherapie verbeter je de huid van binnenuit op de meest natuurlijke manier. Onze huid bevat namelijk van nature ontzettend veel belangrijke stoffen. Niet alleen vitamines en mineralen, maar ook hyaluronzuur, collageen, elastine, antioxidanten en eiwitten. Tijdens mesotherapie worden deze lichaamseigen stoffen in de huid gemasseerd.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde derma-pen. Door middel van kleine injecties worden verschillende werkzame stoffen direct in de huid ingebracht. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar de behandeling is vrijwel pijnloos. De prikjes zijn erg klein en worden zeer snel achter elkaar toegediend. Na de behandeling is het behandelde gebied een beetje rood, en in sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekjes. Ook voelt de huid soms strak en gloeiend aan. Maar de huid herstelt snel en het resultaat is doorgaans na één dag tot een week zichtbaar.

Voordelen

De samenstelling van de werkzame stoffen wordt op de huid afgestemd. Iedere huid is immers uniek, en iedere huid verdient een unieke behandeling. De stoffen die tijdens een behandeling worden gebruikt, versterken elkaar optimaal voor een optimaal resultaat. Je huid:

  • is gehydrateerd;
  • voelt zachter aan;
  • laat minder droogtelijntjes zien;
  • heeft meer volume;
  • en ziet er een stuk frisser uit.

Met andere woorden: je huid krijgt een enorme opsteker!

Schoonheidsinstituut Ankie Willems

Verwen jezelf met een bezoek aan onze salon. Wat de redenen voor je rimpels ook zijn, we verzorgen je huid tijdens een ontspannen behandeling. Bij ons kun je voor alles terecht. Niet alleen voor mesotherapie, maar ook voor een huidscan, advies, verzorgingsproducten en niet te vergeten een huidbehandeling. Je krijgt deskundig advies en je gaat de deur uit met een goed gevoel. Neem contact op of maak een afspraak om meer te weten te komen!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>