Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Wat helpt bij rimpels?

Dat je ooit rimpels krijgt is zo goed als zeker. Dat hoort nou eenmaal bij ouder worden. Maar het liefst stel je het zo lang mogelijk uit. Een dagcrème hier, een schoonheidsbehandeling daar: zo houd je zo lang mogelijk een jonge en frisse huid!

Een aantal tips voor jou!

Rimpels. Ze zijn niet te voorkomen, maar wel uit te stellen. Er zijn een aantal manieren waarmee je rimpels nog even buiten de deur houdt. Schoonheidsinstituut Ankie Willems heeft er een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Gebruik dagelijks bescherming tegen UV

Huidveroudering wordt voornamelijk veroorzaakt door UV stralen. Wat veel mensen niet weten, is dat UV stralen het hele jaar door aanwezig én gevaarlijk zijn. Ja, zelfs in de winter! Het is daarom essentieel om iedere dag te smeren met een crème waar SPF in verwerkt is. Dit helpt om vroege huidveroudering te voorkomen.

Kies voor een peeling

Je huid effectief en snel verbeteren? Een peeling is een echte aanrader. Een jonge huid vernieuwt zich iedere 28 à 30 dagen. Wanneer je de 30 bent gepasseerd, vertraagt de celvernieuwing van je huid. Dan duurt het proces wel 50 à 60 dagen. Een peeling kan ervoor zorgen dat de oudere cellen sneller loslaten en zo plaats kunnen maken voor nieuwe cellen.

Relax, relax en relax

Stress versnelt de huidveroudering. Ons lichaam kan geen onderscheid maken tussen gezonde en ongezonde spanning. Onregelmatig slapen, ziek zijn of juist iets groots in je leven waar je zenuwachtig voor bent, wordt door je lichaam opgevat als dezelfde stress. Des te meer reden om langs te gaan bij Ankie Willems voor een ontspannende gezichtsbehandeling.

Over Ankie Willems

Zijn er nou bepaalde dingen waar je vragen over hebt? Of zou je graag nog meer tips willen om het gehele rimpelproces zo lang mogelijk uit te kunnen stellen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag verder, zodat jij altijd blij bent wanneer je naar jezelf kijkt. Wij voeren vele behandelingen uit, van een gezichtsbehandeling tot aan het behandelen van acne. Heb je een vraag? Wij kunnen er mee aan de slag!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>