Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

EHBOH: Eerste Hulp Bij Overmatige Haargroei

Lange mouwen, elk ontharingsmiddel in je badkamer en elke maand nieuwe scheermesjes. Als je last hebt van overmatige haargroei herken je dit beeld vast en zeker. Lang, dik haar is de droom van elke man en vrouw, maar als het op de verkeerde plekken zit bedank je liever. Overmatige haargroei onder je oksels, boven je lip of op je rug? Je kunt het natuurlijk omarmen, maar veel vrouwen voelen zich vaak comfortabeler en meer op hun gemak met een gladde huid. Wat kun je aan je vachtje doen?

Scheren

Het eerste waar we vaak naar grijpen bij overmatig en ongewenst haar is het scheermesje. Maar nooit echt naar tevredenheid. Je mist altijd een plekje, je huid voelt achteraf vaak geïrriteerd aan en je hoeft maar te knipperen en het haar zit er weer. De haren worden afgesneden, waardoor ze vaak dikker aanvoelen. Daarom word wel eens gezegd dat haren dikker teruggroeien. Zo is het dus niet, maar het kan wel zo voelen.

Harsen

Bij harsen worden de haren vanaf het haarzakje meegenomen. Het resultaat zal daarom langer zichtbaar zijn dan bij scheren: gemiddeld 3 tot 8 weken. Doordat er een hele nieuw haar moet groeien (als ze al terugkomen), voelen de nieuwe haartjes vaak dunner en zachter aan. Ook doen wij aan sugaring. Met behulp van een suikerpasta ontharen we de huid, om een allergische reactie of beschadigingen te voorkomen.

(Elektrisch) epileren

Haren in het gezicht kunnen vervelend zijn, bijvoorbeeld boven de bovenlip, op de kin of tussen de wenkbrauw. In dat geval kan harsen effectief zijn, maar ook epileren is dan een optie. We maken dan onderscheid tussen elektrisch en normaal epileren. Bij elektrische epilatie word het haarzakje inactief gemaakt en de huidige haar eruit getrokken.

IPL ontharen

Ga je voor een wat grondigere aanpak, dan is een IPL ontharing ontzettend effectief. Deze behandeling is met name geschikt voor die donkere, stugge haartjes. Huidskleur speelt hierbij geen rol. Hierbij worden de haartjes door warmte vernietigd. Al na een paar behandelingen zult u een groot verschil zien en na gemiddeld 9 behandelingen zal de huid zo goed als haarloos zijn. Door invloeden van bijvoorbeeld hormonen zouden na enkele jaren wat haartjes terug kunnen komen, maar dit is gemakkelijk aan te pakken in 1-2 nabehandelingen.

Bel gerust!

Dat je af wilt van ongewenste haren is de eerste stap, maar hoe ga je verder? Hierbij helpen we je graag bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems. We hebben verschillende methoden in huis om te ontharen en kijken met liefde samen met jou naar wat de beste oplossing is voor jou specifieke probleem. Neem je snel contact op?

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>