Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Vermoeide huid? Zo geef je je huid weer een kick!

Nachten liggen woelen en niet in slaap komen, het heeft niet alleen invloed op je gemoedstoestand. Je voelt je vaak vermoeid, maar je huid komt er ook vermoeid uit te zien. Erg vervelend, aangezien je uitstraling hierdoor opeens verandert. Je krijgt vast steeds vaker de vraag: ‘Voel je je wel goed?’ Of ‘Ben je ziek?’. Ook jij krijgt het idee dat je er ouder uitziet dan dat je bent. Je wilt graag af van al deze negatieve gevoelens en je vermoeide huid. Maar hoe?

Hoe herken je het?

Je weet dat je huid uit balans is, maar is het wel een vermoeide huid? Je kunt het herkennen aan een aantal kenmerken. Zo zijn de bekendste oneffenheden donkere kringen en vochtwallen. Je denkt dat de donkere kringen onder je ogen ontstaan doordat je moe bent. Maar eigenlijk komt het doordat je huid gedehydrateert is. Je huid wil hierdoor vocht vasthouden, wat voor de wallen zorgt. Naast wallen en kringen, oogt je huid vaak dof en ontstaan er vroegtijdige rimpeltjes. 

Ontstaan van vermoeide huid

Het ontstaan een vermoeide huid is vaak een weerspiegeling van je levensstijl. Dit kan onder andere je slaappatroon zijn, maar er bestaan ook andere boosdoeners. Zo heeft stress veel invloed op de huid. Langdurige spanningen zorgen ervoor dat de huid vocht loslaat. Daardoor ontstaat de doffe uitstraling. Hetzelfde effect ontstaat wanneer je rookt. Je huid droogt uit en het verergert je vermoeide huid. Het is belangrijk om gebalanceerd te eten en slechte gewoontes links te laten liggen. Op die manier zul je zien dat je huidconditie al verbetert! 

Behandeling wallen, donkere kringen

Maar om de vermoeide huid definitief te verbeteren, is een behandeling een effectieve oplossing. Schoonheidssalon Ankie Willems helpt je graag verder. Aangezien een vermoeide huid uit verschillende oneffenheden bestaat, zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Ook adviseren we je voor de vochtwallen en de donkere kringen rond de ogen de Babor voedingssupplementen te gebruiken. Met een complete reinigingskuur van binnenuit wordt de darmflora gestimuleerd en kunnen de voedingsstoffen beter opgenomen worden. Het zuiveren van binnenuit, geeft ook resultaat aan de buitenkant. Zowel de wallen als de donkere kringen worden sterk verminderd. 

Behandeling doffe huid

Kamp je ook met een doffe uitstraling door vermoeidheid? Een doffe huid heeft in de meeste gevallen een flinke oppepper nodig. Dat kan in de vorm van een microdermabrasie behandeling. Hierbij worden de cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Doordat deze behandeling ook een peelend effect heeft, wordt de huid stralender. Daarnaast verbetert het de doorbloeding en de huidelasticiteit. Je huid is na de behandeling een stuk frisser. 

Werking versterken

Wil jij je huid nog een extra handje helpen? Na een behandeling kun jij je huid ondersteunen met een goede verzorging. Het is belangrijk dat de verzorging aansluit bij je vermoeide huid. Verkeerd productgebruik zorgt namelijk ook weer voor een verergerd effect. Onze specialisten staan graag klaar voor jou. Ze geven je het nodige advies en kunnen je producten meegeven. 

Over Ankie Willems

Ben jij je vermoeide huid zat of kamp je met een ander huidprobleem? Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems helpen we je graag verder! Wanneer je te maken hebt met bijvoorbeeld acne, een gevoelige huid of andere oneffenheden, we hebben diverse huid verbeterende behandelingen voor je klaarstaan. Denk aan een Jetpeel of BioskinJetting. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je gerust contact met ons opnemen. 

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>