Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Pascaud Passage Massage

Mardge Pascaud ontwikkelde deze zeer intensieve massage techniek. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat uw gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

Wilt u een goed en langdurig resultaat? Informeer dan in ons Instituut naar de mogelijkheid voor behandelingen in kuurvorm.

Kan het lichaam hier ook mee behandeld worden? Voor het lichaam is de massage techniek iets aangepast, waardoor het bindweefsel en vetweefsel wordt losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd. Deze massage is een onderdeel van de Pascaud Body Treatment met als doel om op verschillende gebieden op het lichaam het overtollige vet en cellulitis aan te pakken.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>