Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

BABOR SkinFirmor

Huidversteviging met RF, effectief voor fijne lijntjes rond lippen en ogen.

Wat is de SkinFirmor RF?

De BABOR TECH SkinFirmor RF is een professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd. Deze techniek werkt met radiofrequentietechnologie. Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese. Met een speciaal handstuk wordt de energie van de radiofrequentie in het huidweefsel geleid om het weefsel op een gecontroleerde manier te verwarmen. Deze opwarming, die als aangenaam wordt ervaren, bevordert de eigen regeneratiemechanismen van de huid. Tegelijkertijd zorgt dit voor een samentrekking van de collageenvezels in het bindweefsel.

Rimpels in het behandelde huidgebied zien er gladder uit en de huid ziet er steviger uit.

Hoe gaat een radiofrequentiebehandeling met de SkinFirmor RF in zijn werk?

Aan het begin van de behandeling wordt de huid grondig gereinigd. Voorafgaand aan de radiofrequentiebehandeling wordt een speciale vochtherstellende gel royaal aangebracht op de te behandelen huidgebieden. Het handstuk wordt vervolgens in gecontroleerde bewegingen over deze huidgebieden bewogen. Voor de radiofrequentiebehandeling moeten contactlenzen uit en hoortoestel uitschakeld zijn.

Hoe reageert de huid in het behandelde gebied?

De huid reageert op de radiofrequentiebehandeling met een lichte tot intensieve roodheid, tintelingen en een gevoel van spanning. In zeer zeldzame gevallen kunnen ook lichte zwellingen ontstaan. In de regel verdwijnen deze reacties uiterlijk na 1-2 dagen. Zichtbare vaten kunnen in eerste instantie intensiever zichtbaar zijn na de RF-behandeling, maar dit verdwijnt meestal na 1-2 uur.

Waar moet na de radiofrequentiebehandeling rekening mee worden gehouden?

Er worden optimale behandelingssuccessen bereikt als je op de dag van de behandeling zelf en op de dagen erna de volgende zaken vermijdt tot de roodheid volledig weggetrokken is:
– Sterk transpireren (saunabezoek)
– Sterke zon/zonnestudio
– Ontharing in de behandelde huidgebieden
– Zwembadbezoek (chloorwater/zeewater)
Nadat de roodheid is verdwijnen, kun je alle activiteiten zoals gebruikelijk hervatten.

Vergeet niet dat intensieve blootstelling aan de zon de veroudering van de huid versnelt. Met de radiofrequentiebehandeling heb je gekozen voor een effectieve Anti-Aging-behandeling. Ondersteun en behoud het succes van deze behandeling/behandelingskuur door consistent zonnebrandcrème te gebruiken/het dragen van een zonnebril om het gebied rond de ogen te beschermen.

Verzorging na de radiofrequentiebehandeling

De radiofrequentiebehandeling geeft je huid impulsen om zich te vernieuwen voor een jeugdigere uitstraling. Je schoonheidsspecialist stemt de behandeling/behandelingskuur individueel af op je huidbeeld en je persoonlijke wensen. Om optimale resultaten te behalen dien je de verzorgingsaanbevelingen voor thuis op te volgen

Aantal behandelingen

Al na één RF-behandeling zijn er resultaten zichtbaar. Voor een optimaal resultaat moeten radiofrequentiebehandelingen als kuur worden uitgevoerd, d.w.z. afhankelijk van de vorm van de rimpels en de weefseltoestand zijn er tussen de 4 en 6 behandelingen 2 maal per week nodig.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>