Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Het intensieve weghalen van de verhoornde cellen geeft de huid de impuls uit de diepte te regenereren. Zo eenvoudig en ontspannend kan anti-aging tegenwoordig zijn.

Hoe werkt microdermabrasie?

Er worden micro kristallen op de huid gespoten en direct weer weggezogen, dit zorgt voor het peelende effect. Direct is er een mooiere huidlaag zichtbaar. Zowel de peeling als het wegzuigen stimuleren de microcirculatie van de huid. De verbeterde doorbloeding levert de nodige voedingsstoffen voor de collageenvernieuwing en verbetering van de huidelasticiteit. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie van BABOR kan veilig gebruikt worden op ieder huidtype en elke huidskleur. De methode is volledig veilig en vrij van chemicaliën. De gecontroleerde stroom van kristallen pakt de oneffenheden in de oppervlakte van de huid effectief, maar op milde wijze aan. Er kunnen na de behandeling roodheden optreden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren weg. Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de oudere huid maar ook voor (het behouden van) de jonge huid.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te boeken van 6-10 behandelingen. Deze behandeling dient 1x in de week te worden ondergaan.

Ook is het mogelijk een aantal losse behandelingen te doen om de huid een oppepper te geven.

Wat is het resultaat van microdermabrasie?

Verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid), lijntjes vervagen, de huid zal zuiverder worden, (acne) littekens verminderen, Hyperpigmentatie vermindert, zonbeschadigde huid hersteld sneller en de huid wordt dieper gereinigd.

Nazorg van de behandeling

Er kunnen na de behandeling roodheden optreden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren weg. Geliefd 48 uur naar de behandeling geen make-up dragen, zwemmen, zonnebaden of een bezoek aan de sauna brengen. Microdermabrasie maakt de huid niet gevoeliger. We raden wel aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid gevoeliger is voor de zon. Ook adviseren wij een nazorg pakket voor te gebruiken van Doctor BABOR.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>