Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Microcurrent (excel)

De Microcurrent is een computergestuurde ‘Non Surgial’ facelift. In ons instituut wordt al sinds 1998 elektrotherapie toegepast om spieren te verstevigen en contouren van het gezicht te verjongen. Niet langer is het doel alleen de spieren te verstevigen maar de spieren worden nu ook genormaliseerd. Dat wil zeggen: de verslapte spieren verstevigd en de verkrampte spieren meer ontspannen. Op deze wijze herwinnen de spieren hun oorspronkelijke lengte en elasticiteit.

​Hoe werkt microcurrent?

Tijdens deze behandelingen worden pulserende gelijkstromen afgegeven, gemeten in milliampères. Gezicht spieren zullen hierbij samentrekken of ontspannen door de constante afgegeven stroompjes van buitenaf. Gezicht spieren worden hierdoor intensief getraind, ze zullen dikker en steviger worden.

Wat zijn de resultaten van een microcurrent behandeling?

Tijdens de behandeling wordt de bloed en lymfe stroming geactiveerd. De energie van de pulserende stroom activeert vele celprocessen, zo zal de activiteit in de collagene en elastine vezels weer verhoogd worden. Door het ontspannen van gespannen spieren en verstevigen/verdikken van verslapte spieren zullen de contouren weer duidelijk zichtbaar worden.

  • Boost het energiepeil (ATP) van de huid met 300% tot 500%
  • Verbetert collageensynthese met 14%* en elastinesynthese met 48%*
  • Verbetert bloedcirculatie met 39%*
  • Stimuleert de fibroblasten en wondheling
  • Verbetert huidtextuur en teint
  • Lift en verstevigt de huid

*klinische studie van 100 personen over 20 dagen

Voor wie is Microcurrent geschikt?

De behandeling kan op iedere huid toegepast worden.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Wilt u het effect van een natuurlijke facelift krijgen dan is een kuur van minimaal 10 behandelingen nodig waarvan het liefst 2 behandelingen per week. Naar het afronden van de kuur kunt u overgaan op onderhoudsbehandelingen van 1 keer per maand. Mocht u ouder dan zijn dan 50 jaar dan worden ook wel 2 onderhoud behandelingen per maand geadviseerd.

Nazorg van de behandeling

Er geen speciale nazorg instructies bij microcurrent, u mag gewoon alle activiteiten vervolgen naar u behandeling.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>