Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

JetPeel

De beste techniek in Hydrodermabrasie

JetPeel is peelen met water, je voelt geen korrels of gruis na de behandeling zoals bij microdermabrasie. Geen schraal gekrast gevoel na de behandeling, geen pijn tijdens de behandeling. JetPeel wordt door onze klanten als zeer verfrissend ervaren. Je voelt dat je huid echt gereinigd is. Uniek is het insluizen van hyaluron of vitamines.

JetPeel is een geliefde techniek in huidvernieuwing

Peelen met enkel natuurlijke elementen water en lucht

JetPeel™ is een nieuwe behandeling voor huidvernieuwing die zowel in de schoonheids- als in de medische sector wordt gebruikt. De innovatieve technologie van JetPeel maakt gebruik van luchtvaarttechnieken die vloeibare microdruppels vermengd met lucht op de huid aanbrengt. De behandeling begint met een zachte lymfestimulatie om de huid te reinigen, gevolgd door exfoliatie en de toepassing van huidvernieuwings- en anti-aging werkstoffen. Het is een prettige, niet-invasieve, veilige en pijnloze procedure die direct zichtbare resultaten oplevert zonder hersteltijd.

  • JetPeel peelt je huid op een effectieve maar zachte manier.
  • JetPeel is een ‘Hydrodermabrasie’ en wordt toegepast om de huid te ontdoen van verhoornde huidlagen.
  • Het geeft je huid zijn/haar natuurlijke uitstraling terug, maakt littekens minder diep en stimuleert de regeneratie van je huid.
  • JetPeel hydrateert je huid door de hydraterende flow, koelt de huid en heeft zo een zeer verfrissend gevoel.
  • Na het Peelen biedt JetPeel de mogelijkheid werkstoffen in te sluizen in de huid. Zonder pijnlijk gevoel brengen wij met de JetPeel techniek hyaluron, vitaminen A+E, vit. B5 of vit. C aan in de huid. Welke werkstoffen er gebruikt worden is afhankelijk van je huid en uiteraard van je wensen.

Om de beste resultaten te bereiken wordt Jetpeel als kuur geadviseerd. Ook de optie om vitamines in de huid in te sluizen wordt geadviseerd wanneer er een traject van huidverbetering is besproken.

 

 

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>