Doctor BABOR Micro Needling

Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals vitamines of hyaluronzuur beter in de huid te brengen. Perfect als u last heeft van een dunne en verslapte huid of af wil van uw huid onregelmatigheden.

Hoe werkt microneedling?

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen (vitamines of hyaluron) in de vorm van subjectable in de huid aangebracht.

​Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedeling is perfect geschikt wanneer u last heeft van huidverslapping, fijne lijntjes, rimpels een vochtarme huid en acne littekens.

​​Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Optimale resultaten met de Micro Needling behandelingen bereikt u in principe altijd bij de inachtneming van een complete behandelingskuur van ca. 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen. Natuurlijk zijn ook afzonderlijke toepassingen, deeltoepassingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

Wat is het resultaat van microneedling?

​Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. Een enorme vochtboost wordt al ervaren al na één behandeling. Bij meerdere herhaal behandelingen zullen rimpels verminderen en het natuurlijke proces van collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor ervaart u huidverstrakking, huidversteviging en huid verdikking. (Acne)littekens zullen vervagen.

​​​​Nazorg van de behandeling

De huid reageert onmiddellijk op een Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Het beste is om 48 uur na de behandeling geen make-up dragen, niet zwemmen, zonnebaden of een bezoek aan de sauna brengen, niet ontharen op het behandelde gebied.

We raden aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid na de behandeling gevoeliger is voor de zon. Wij adviseren een nazorg pakket voor te gebruiken van Doctor BABOR.

Er is een specifieke nazorg instructie voor de microneedling

Dag 1: Op deze dag mag u alleen het Doctor BABOR Ultimate Calming Serum meerdere malen per dag aanbrengen. Geen andere werkstoffen op de huid!
Dag 2-3: U mag op deze dag het Doctor BABOR Ultimate Calming Serum aanbrengen en uw BABOR dag/nachtcreme.
Dag 4: Vanaf nu mag u weer alle BABOR thuisproducten gebruiken op uw huid.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.