Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Alles wat je moet weten over mesotherapie

Rimpels, fijne lijntjes, hangende huid, huidveroudering zijn onaangenaam voor je uitstraling. Het is bekend dat het niet valt te voorkomen. Maar gelukkig kun je veel huidklachten wel verbeteren met een goede behandeling. Heb jij wel eens gedacht aan mesotherapie?

Terug in de tijd

Mesotherapie is een behandeling die al een tijdje mee gaat. In 1952 ontwikkelde de Franse arts dr. Michel Pistor deze therapie. Toentertijd werd het gebruikt als behandeling voor pijn en sportblessures. Er werden dan werkstoffen geïnjecteerd op de plekken waar je het nodig had. Deze stoffen waren altijd lichaamseigen stoffen, zodat er geen vreemde reacties konden ontstaan.

Terug naar de toekomst

Maar door de jaren heen is mesotherapie verder gaan ontwikkelen. Tegenwoordig dient het niet alleen meer als pijnverlichtende behandeling. Ook kan het je helpen bij de strijd tegen onder andere huidveroudering en huidverbetering. Het idee van vroegere mesotherapie is nu grotendeels nog hetzelfde. Maar door geavanceerde technieken, wordt er vandaag de dag gewerkt met een computergestuurd apparaat.

Hoe werkt mesotherapie?

Door middel van dit apparaat worden werkzame stoffen geïnjecteerd. Precies waar ze nodig zijn op zo’n één tot twee millimeter diepte in je huid. Dit is zeer oppervlakkig in je gezichtshuid, waardoor het bijna geen pijn doet. Een fijn idee wanneer je bijvoorbeeld fillers of injectables net een stapje te ver vindt gaan.

Hardwerkende stoffen

Wanneer jij kampt met kraaienpootjes of verslapping bij de kaaklijn, is je huid collageen en elastine verloren. Een heel normaal proces bij ouder worden. Mesotherapie brengt zoals gezegd actieve, werkzame stoffen in. Dit is een mix van vitamines en mineralen. Stoffen die je lichaam weer op een natuurlijke manier aan het werk zetten om collageen en elastine te produceren. Ook wordt er hyaluronzuur gebruikt. Met de combinatie van de werkende stoffen, wordt je huid weer gladder, gezonder en jonger.

Resultaat mesotherapie

De behandeling brengt verschillende voordelen met zich mee:
• 80% van je poriën verbetert
• Rimpels vervagen
• Verbetering van hydratering van je huid
• Verbetering van huidstructuur en uitstraling

Waar terecht?

Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems kun je terecht voor een professionele mesotherapie-behandeling. Wij zijn specialisten in ons vak en gaan verder dan ‘algemeen ontwikkeld’. Onze huidverbetering is daarom altijd nauwkeurig. Daarnaast ook volledig aan jouw huid behoeftes aangepast. Bovendien bieden wij oplossingen aan voor huidverzorging. Onze BABOR webshop heeft een ruim aanbod. Neem een kijkje op onze website of neem gerust contact op bij het maken van een afspraak!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>