Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Een glanzende huid begint bij je nachtrust

Slaap maakt je mooi, maar waarom? Dat onthullen we graag! Een goede nachtrust is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar bevordert ook de vernieuwing van je huid. Je huid krijgt een gezonde en stralende glans tijdens je slaap. Van veel slapen word je dus daadwerkelijk mooier!

Huidvernieuwing tijdens je slaap

Wanneer je slaapt, herstellen niet alleen je lichaam en geest, maar ook je huid. De cellen van je organen, het lichaam en je huid vernieuwen zich allemaal tijdens je slaap. De huid is in de nacht beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en daardoor kan het op deze momenten harder werken aan vernieuwing. Ook gifstoffen worden in de nacht sneller afgevoerd. Met de juiste zorg en ingrediënten kun je deze processen optimaliseren. Aangepaste verzorgingsproducten die helpen bij celreparatie en -vernieuwing kunnen daarin een belangrijke bijdrage leveren.

Te weinig nachtrust

In de nacht is je huid meer ontvankelijk en doordringbaar. De verzorgingsproducten die je in de avond gebruikt, worden daarom beter opgenomen. Wanneer je niet slaapt of te weinig nachtrust krijgt, lukt het de huid niet om te herstellen en ontstaan er tekenen zoals wallen en kringen omdat je aderen verstopt raken. Daarnaast zul je merken dat je teint vaal is en krijg je te maken met meer kreuken in je gezicht. Voldoende slaap kan deze problemen voorkomen en je verzekeren van een goed herstel van je huid.

Nachtroutine met de juiste producten

Je nachtroutine is heel belangrijk om een gezonde en stralende huid te bereiken. Voordat je gaat slapen is het daarom belangrijk om je huid:

  • Te reinigen om make-up, vuil, onzuiverheden en olie te verwijderen. Een schone huid biedt de beste basis voor het aanbrengen van verzorgingsproducten.
  • Te hydrateren met een serum. Ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine C kunnen je huid beschermen en veroudering verminderen.
  • Te voeden met een nachtcrème. Tijdens je nachtrust kan een crème je helpen om je huid te herstellen. Een speciale oogcrème draagt bij aan het verminderen van donkere kringen en lijntjes rondom je ogen.

Bij BABOR Cosmetics bieden we speciale producten aan die de nachtelijke vernieuwingsprocessen van de huid ondersteunen en de huidbarrière versterken.  Zo kun je kiezen voor Active Night ampullen of voor Triple-pro retinol crème. Deze producten dragen bij aan een gladde, strakke huid en een verfijnde huidstructuur.

Verschil dag- en nachtcrème

Overdag moet je huid zichzelf beschermen tegen talloze invloeden van buitenaf, zoals temperatuurverschillen, zonlicht en vervuiling. Die aanvallen brengen vrije radicalen voort die een uitwerking hebben op het DNA van de cel. Hierdoor kunnen overbodige cellen ontstaan. Met een dagcrème kun je je huid beschermen tegen vervuiling. In de nacht moet de huid herstellen. Een nachtcrème moet deze herstelfase ondersteunen en je huid bijstaan in het ontgiften van schadelijke invloeden. Doordat je huid in de nacht ontspannen is, kunnen crèmes met de juiste ingrediënten goed hun werk doen.

Schoonheidsinstituut Ankie Willems

Een stralende huid bereik je natuurlijk niet alleen door een goede nachtrust en de juiste verzorgingsproducten, maar deze factoren kunnen wel een grote bijdrage leveren aan een gezonde huid. Ook door het begrijpen van je huidtype, je huidbehoeften en door een gezonde levensstijl te volgen, kun je een stralende huid bereiken. Het kiezen van de juiste huidverzorgingsproducten is een essentiële stap. Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems kunnen we je helpen om je huidtype te ontdekken en je huidbehoeften te vervullen met onze huidverbeterende behandelingen. Met de juiste toewijding, zorg en een doordachte nachtroutine is de eerste stap naar een gezonde huid gezet. Wij helpen je graag in de zoektocht naar de juiste verzorgingsproducten. Neem contact op en kom binnenkort langs voor een afspraak!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>