Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Een goede verzorging? Daar horen body-care producten bij!

Wanneer je in de spiegel kijkt, is het fijn als je tevreden bent met het beeld wat je ziet. Je uiterlijk speelt een grote rol voor je zelfvertrouwen. En daar draagt een gezonde huid veel bij. Niet alleen een gezonde gezichtshuid, maar je hele lichaam is van belang! Verwen jezelf daarom ook eens met body-careproducten. In dit blogartikel vertellen we je er meer over.

Vroeger anders dan nu

Vroeger was men niet zo bezig met het verzorgen van je de huid als nu. Waarom is het tegenwoordig dan belangrijker? Dit komt doordat je huid nu meer wordt belast dan toen. Je huid werkt van nature herstellend en regulerend om in goede conditie te blijven. Maar door zon, verwarming, airco, vervuilde lucht of chemische producten, wordt je huidbarrière verstoord.

Nodig voor hygiëne, verzorging huid

Met de juiste body-careproducten kun je je lichaam weer herstellen. Bovendien is het ook nodig voor persoonlijke hygiëne. Je voelt je hierdoor schoon en lekkerder in je vel, maar hygiëne betekent meer dan dat. Het zorgt ervoor dat je huid wordt gezuiverd van vuil, stof, bacteriën, zweet en uitscheidingsresten. Hierdoor vermijd je ziektes en infecties en houd je je huidconditie op peil.
h2>Lief zijn voor je lichaam

Daarnaast is het gebruiken van body-careproducten ook een vorm van lief zijn voor je lichaam. Het heeft een ontspannen werking wanneer je onder de warme douche staat en je heerlijke geuren ruikt van een douchefoam of scrub. Daarna kun je je nog insmeren met een heerlijke crème. Je huid wordt zacht en glad. Probeer wel te kijken waar de producten van gemaakt zijn. Niet alle body-careproducten zijn goed voor je huid. Te agressieve middelen kunnen eventuele huidproblemen verergeren.

Body-careproducten

De body-care van BABOR is heel geschikt wanneer je op zoek bent naar fijne producten. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten, die ook veilig en effectief zijn voor bepaalde huidproblemen:

  • BABOR Spa Shaping Shower Foam: met een mix aan stamcelextracten uit zeldzame elsbessen, verbetert deze foam je natuurlijke vochtbalans. Dit kan helpen wanneer je kampt met een droge huid. De geur van sinaasappel, mimosa, cederhout, amber en muskus verwennen je zintuigen.
  •  Doctor BABOR Repair Cellular Ultimate Forming Body Cream: heb jij last van striade? Dan is deze lichaamscrème een aanrader. Het ondersteunt je huidregeneratie, waardoor je huid weer gladder en gelijkmatiger wordt.
  • Doctor BABOR Protect Cellular Body Protection SPF30: een waardevol product tegen bescherming van vroegtijdige huidveroudering. Smeer na het douchen je gelijk in, voordat je de zon opzoekt.

Advies nodig?

En zo zijn er nog meer verschillende producten te vinden. Je kunt altijd nog verder een kijkje nemen op onze webshop. Maar iedere huid heeft weer een andere behoefte, daarom geven wij ook graag advies wanneer je er niet uitkomt. Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor het maken van een afspraak.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>