Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Een vermoeide, rijpere huid? Tijd voor actie!

Hoe vaak per dag kijk jij in de spiegel? En wat zie je in je spiegelbeeld? Vaak moeten mensen erg wennen wanneer huidveroudering steeds zichtbaarder wordt. Wanneer je vermoeider bent, gespannen of langere tijd gestrest bent geweest kan huidveroudering extra benadrukt worden. De huid oogt vermoeid en doffer, waardoor lijntjes en rimpels meer opvallen. Om je rijpe, vermoeide huid weer een oppepper te geven, vergt dit een effectieve behandeling. Bij Schoonheidssalon Ankie Willems helpen we je graag.

Verkeerde combinatie

Zodra we ouder worden, gebeurt er veel met de huid. Het verliest elasticiteit, langzamerhand verschijnen er rimpels en er ontstaan fijne lijntjes en pigmentvlekjes. Natuurlijk kunnen lijntjes of rimpels zorgen voor een karakteristieke uitstraling. Maar als je door je huid een vermoeide en futloze uitstraling krijgt, is het begrijpelijk dat je daar iets aan wilt doen. Gelukkig is met een goede verzorging en bescherming veel voor de vermoeide, rijpere huid te doen.

Makkelijke tips

Om je huid enigszins weer in balans te brengen, zijn er bepaalde interventies die je thuis kunt uitvoeren. Begin eens met een kritische blik op je levensstijl. Vaak ontstaat een doffe teint door te weinig slaap en te veel stress. Een goede (nacht)rust is belangrijk voor de celvernieuwing in de huid. Wanneer de huid zich goed kan vernieuwen, zal dat effect hebben op je teint, maar ook op de algehele huidgezondheid. Daarnaast is een gezond voedingspatroon een belangrijke factor voor een mooie huid. De huid staat altijd als laatst in de rij, in die zin dat de vitale organen als eerst aan de beurt zijn. Voldoende binnenkrijgen van vitaminen en mineralen is dus van groot belang. Hulpmiddelen zoals Nutriceuticals kunnen je daarbij helpen. Goed zorgen voor de huid begint, met andere woorden, bij goed zorgen voor jezelf.

Praktische oplossing

Heb jij het gevoel dat je rijpe, vermoeide huid een intensieve verzorging nodig heeft? Dan kan de huidspecialist je daarover adviseren. Een behandeling met de JetPeel kan bijvoorbeeld helpen. Deze peeling voedt de huid, hydrateert en stimuleert de celvernieuwing. Het pakt onder andere je rimpels aan en je krijgt een jonge, verstrakte huid.

De werking

Omdat JetPeel met water en lucht werkt, worden de verhoornde cellen op de bovenste laag van je huid losgemaakt. Hierdoor krijgen de nieuwe huidlagen de kans om te herstellen en te vernieuwen. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat het insluizen van de werkstoffen gemakkelijker wordt. Daardoor kan de huid diep verzorgd en gehydrateerd worden. Hyaluron, vitamines A, B5 en C zijn vaak de juiste stoffen om het mooiste resultaat behalen. Je huid wordt op een ontspannen en zachte manier behandeld, met als resultaat een verjongend en frisse huid.

Schoonheidsinstituut Ankie Willems

Wil jij weer letterlijk lekker in je vel komen te zitten en je rijpe, vermoeide huid aanpakken? Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems helpen we je graag verder. Dit kan onder andere met de JetPeel, maar er zijn ook andere mogelijkheden op het gebied van anti-aging. Denk aan een BioSkinJetting-behandeling of mesotherapie. Weet jij nog niet helemaal zeker welk behandeling of product bij jou huid past? Schroom niet om contact op te nemen met onze specialisten. We adviseren je graag!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>