Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Hey, vergeet niet je hals en decolleté!

Je bent bijna klaar met het opsmeren van je dag- en nachtcrème. De rest van de nodige producten zijn al aan het intrekken in je gezicht. Je huid voelt lekker zacht aan en je voelt je ook verzorgd. Maar vergeet je niet iets? Je hals en decolleté doen er namelijk ook toe. Dit is waarom je deze gebieden niet moet overslaan.

Verwaarlozing

Het is begrijpelijk dat je bij huidverzorging al gauw aan je gelaat denkt. Dat is ook een stuk huid waar de meeste huidproblemen voorkomen. Maar je nek en decolleté zijn eigenlijk net zo belangrijk. Je slaat deze gebieden misschien sneller over, waardoor je huid wordt verwaarloosd. Het gevolg hiervan is dat de verstreken jaren zich als eerste uiten op je nek en decolleté. De huid hier is namelijk een stuk dunner en daardoor kwetsbaarder voor verslapping, rimpels en fijne lijntjes…

Invloed van zonnestralen

Vergeet daarnaast ook niet de invloed van de zon. Niet alleen verwaarlozing van je huidverzorging heeft invloed. De zonnestralen schijnen namelijk ook veel op je hals en decolleté. Doordat je huid op deze lichaamsdelen al dun is, is de kracht van uv-straling ook sterker. Je huid veroudert sneller, maar ook de kans op pigmentvlekken is groter. Dit zijn bruine of witte vlekjes die ontsierend kunnen zijn.

Binnenkant van de huid

Aan de binnenkant van de huid van je decolleté en hals zitten minder zweet- en talgkliertjes. Je kent zweet en talg wellicht voornamelijk als verstoppingsstofjes in je poriën. Dat is wat voor ontstekingen en puistjes zorgt. Maar bij een normale productie van de kliertjes houdt het juist je huid soepel. Doordat de huid op je hals en decolleté dus minder zweet- en talgkliertjes heeft, hebben deze lichaamsgebieden daar meer moeite mee.

Aparte producten nodig?

Het is nu hopelijk duidelijk dat je je hals en decolleté ook mag meenemen tijdens het verzorgen. Maar voor je gelaat zijn er talloze producten te vinden en heb je er ook genoeg voor in je kast staan. Welke moet je dan gebruiken voor je hals en decolleté? De HSR-lijn van Babor Cosmetics is een fijne optie. Deze lijn heeft een specifieke HSR Lifting Cream voor nek en decolleté. In principe kunnen meerdere producten gebruikt worden op deze gebieden. Zo ook de Lifting Serum en algemene crème. Alle producten hebben een complex van zes effectieve werkstoffen. Ze maken je huid glad, strak en je krijgt na een aantal keer te hebben gesmeerd een zichtbaar verstrakkend effect.

Huidbehandelingen

Veroudering is dus goed tegen te gaan met de juiste producten. Toch kunnen je hals, decolleté of je gezicht soms wat meer gebruiken. Daarvoor hebben we bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems diverse behandelingen. Ben je benieuwd? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. We kijken dan samen welke behandeling én producten bij jouw huid passen.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>