Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een goede huidverzorging

Op vakantie gaan is dé manier om een tijdje uit de waan van de dag te stappen. Heerlijk genieten van de zonnestralen op het strand. Of het uitzicht op de bergen van het skigebied. Door alle genietmomentjes ontloop je je dagelijkse routines. Dat is aan de ene kant lekker, maar het is natuurlijk wel zonde om je huidverzorging te vergeten! Natuurlijk zijn er trucjes om ook op vakantie goed voor je huid te zorgen.

Essentieel product voor iedere vakantie

Voordat de reis naar je vakantiebestemming begint, is het eerst zaak om je koffer in te pakken. Een bezigheid waarbij keuzes gemaakt moet worden. Want wat neem je mee? Eigenlijk wil je dat alles zo weinig mogelijk ruimte inneemt. Daarom is het praktisch voor je om kleine reisflesjes aan te schaffen. Een essentieel product voor iedere vakantie! Hier kun je namelijk de vloeistoffen in overgieten en zo houd je ook huidproblemen op vakantie buiten de deur. Maar welke producten zijn onmisbaar?

Multifunctioneel product

Er mag één multifunctioneel product op je meeneem-lijstje gezet worden, namelijk: zonnebrandcrème. Voor een zonvakantie is dit logischerwijs belangrijk. Maar tijdens een wintersport breken de zonnestralen ook door op de pistes. En deze uv-straling doet veel met je huid. Het droogt je huid uit en kan voor verbranding zorgen of pigmentvlekken. Bescherm je daarom goed met een hoge factor en smeer je meerdere keren per dag in.

Zon, zee, strand

Wellicht zit je er niet op te wachten om op een relaxte zonvakantie een uitgebreide huidverzorging te moeten doen. Maar een verzorgde huid houden of krijgen kan ook met een simpele basis. Op warme bestemmingen zijn een cleanser en moisturizers aanraders. Door de zoute zee of knisperend zand krijgt je huid veel vuil te verduren. Door in de ochtend en avond te reinigen blijft je huid schoon en daardoor ook gezond. De moisturizer biedt nog extra ondersteuning voor je vochtgehalte. Zo houd je je huid gehydrateerd en in balans.

Zon, sneeuw, wind

Voor de wintersporters onder ons is waarschijnlijk op vakantie geen sprake van hoge temperaturen. Daar is de bestemming bedekt met een prachtige laag witte sneeuw. Maar ook deze weeromstandigheden hebben invloed op je huid. De gure wind die langs je gezicht blaast kan voor een schrale huid zorgen. Daarnaast weerkaatst de zon nog harder door de sneeuw. Om je huid verzorgd te houden, zijn de volgende producten geschikt:
• Gezichtsmaskers
• Een versterkend serum
• Rijke dagcrème
• SPF
• Herstellende reiniging

Schoonheidsinstituut Ankie Willems

Door de genoemde verzorgingsproducten in te pakken in je tas of koffer, ben je al goed voorzien. Maar iedere huid is verschillend. Misschien pakken bepaalde crèmes of serums helemaal niet goed uit voor je huid. Bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems geven we je graag persoonlijk advies over huidverzorging. Wij werken met de hoogwaardige producten van BABOR Cosmetics. Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Relevante behandelingen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>