Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Vacature Junior Schoonheidsspecialist


Past werken in een team echt bij je? Help je graag mensen en wil je meer leren over huidverzorging? Is huidverzorging echt het vak dat je voor ogen hebt? Is werken op een avond en op zaterdagen geen probleem voor je? Wij zoeken een collega, hopelijk ben jij dat!

Wat ga je doen

Je werkt als schoonheidsspecialist mee in een ervaren team waar we je verder opleiden. Je begint bij de basis en naarmate je ervaring groeit zal je ook de meer specialistische behandelingen uitvoeren.

Ook word je ingezet in de ondersteuning. Je zorgt voor een gastvrij ontvangst van onze cliënten, beantwoord de telefoon en plant afspraken in onze agenda. Je zorgt voor de huishoudelijke klusjes, het wasgoed, voor het schoonhouden van de ruimtes, aanvullen en verdelen van de product-voorraden.

Uiteraard ga je op training bij BABOR! Je gaat ontzettend veel leren, zowel extern als intern.

Wie zoeken wij

vaktechnisch

  • Afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4
  • Je bezit een specialisatie (bindweefsel / acne)

Persoonlijkheid

  • Je houdt wel van een uitdaging
  • Je weet wat gastvrijheid inhoudt
  • Je bent een echte teamspeler en staat actief open voor advies van je collega’s

Wat bieden wij je

Wij bieden je een warme en professionele werkomgeving, je maakt deel uit van een ervaren team. We investeren in je met periodieke interne en externe trainingen. Je gaat regelmatig op training bij BABOR en als junior kijk je regelmatig mee bij je collega’s.

Je salaris is zoals we dat in deze branche gewend zijn, passend bij je ervaring in je vakgebied met aanvullend reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden wij je een pensioenvoorziening. Wij bieden je in beginsel een tijdelijk contract aan, bij goed functioneren wordt dit omgezet in een vast contract voor onbepaalde tijd.

Procedure

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan via werken@ankiewillems.nl een berichtje. Mocht je een CV hebben, stuur die dan samen met een foto van jezelf mee. We zien er naar uit.

Schoonheidsinstituut Ankie Willems
Lydia Vlas
Westerkade 8a
9718AP Groningen

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>