Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Cosmetisch arts Injectables

Spieren ontspannen waardoor rimpels verdwijnen. Wij staan absoluut voor een natuurlijke look. Botox kan in hierbij helpen.

Botox is een eiwit van natuurlijke oorsprong dat wordt ingezet om tijdelijke spierontspanning te bewerkstelligen. Het wordt toegepast via injecties.

De werking van botulinetoxine bestaat uit het direct blokkeren van het “aanspannen-signaal” tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Dit resulteert in het onvermogen van de spiertjes in de huid om volledig of gedeeltelijk aan te spannen.

Fronsrimpels

Fronsrimpels verschijnen als gevolg van de samentrekking van spiertjes tussen de wenkbrauwen. Niet iedereen ontwikkelt echter fronsrimpels en erfelijkheid speelt hierin een cruciale rol. Als een van de ouders fronsrimpels heeft, is de waarschijnlijkheid groot dat deze kenmerkende lijntjes zich ook in de volgende generatie kunnen voordoen. Daarnaast kunnen activiteiten zoals langdurig computergebruik of autorijden ook van invloed zijn op de vorming van fronsrimpels. Fronsrimpels zijn zeer effectief te behandelen en voorkomen met botox.

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan als gevolg van het optrekken van de wenkbrauwen. Hoewel ouderdom een belangrijke factor is, is erfelijkheid de meest voorkomende oorzaak van deze rimpels. Deze rimpels kunnen ook verschijnen bij mensen die veel gezichtsexpressie hebben of wanneer de oogleden enigszins verzakken door het natuurlijke verouderingsproces, waarbij men dit compenseert door de wenkbrauwen op te trekken. Een behandeling met Botox in het voorhoofd kan hierbij uitkomst bieden.

Kraaiepootjes

Kraaienpootjes zijn eigenlijk vrolijke rimpels, je krijgt ze als je veel lacht. Ook al worden kraaienpootjes vaak als charmant ervaren, soms blijven kraaienpootjes storend in de huid staan wanneer je niet lacht of wanneer deze doortrekken naar de wangen. In die gevallen is het mogelijk om kraaienpootjes te behandelen met Botox.

Tandenknarsen

Soms is de spierspanning in de kaken zo hoog dat je kaken overactief zijn. Overdag kun je dit prima corrigeren. Vaak wordt je er door je partner of je tandarts op gewezen dat je ’s nachts knarst. Tandenknarsen kan door deze verhoogde spierspanning voortdurend plaatsvinden, maar het kan ook alleen plaatsvinden in stressvolle periodes. Het is vrijwel altijd mogelijk om tandenknarsen tegen te gaan door een behandeling met Botox.

Wenkbrauwlift

Sommige mensen worden geboren met lage wenkbrauwen terwijl bij anderen op een gegeven moment de zwaartekracht echt zichtbaar wordt. Als jij lage wenkbrauwen hebt, kan het lijken alsof je een vermoeide uitstraling hebt en je ogen dieper liggen. Als het zakken van je wenkbrauwen nog niet te ver gevorderd is, kun je overwegen om een wenkbrauwlift met Botox te proberen.

Kinlijntjes en puntjes

Sommige mensen hebben een spier in het kin gebied die te actief is. Als jouw kinspier te gespannen is, kunnen er putjes en lijntjes ontstaan op je kin. Gelukkig kunnen deze kinlijntjes en putjes effectief behandeld worden met Botox. Hierdoor kan je kin weer glad en stevig worden.

Gummy smile

Heb je weleens gemerkt dat wanneer je lacht, anderen je tandvlees lijken te zien? Misschien heb je zelfs de gewoonte ontwikkeld om soms met je hand voor je mond te lachen. Als je je zorgen maakt over deze zogenaamde “gummy smile,” weet dan dat je hier iets aan kunt doen zonder te aarzelen. Met slechts een paar Botox-injecties kun je dit probleem namelijk effectief aanpakken.

Tegengaan overmatig zweten/transpiratie

Transpiratie is een natuurlijk fenomeen dat zich bij ons allemaal voordoet. Het is een essentieel proces voor het reguleren van onze lichaamstemperatuur.

Niet iedereen zweetgelijke mate. De intensiteit van transpiratie varieert sterk van persoon tot persoon. Sommigen van ons zweten nauwelijks, terwijl anderen last hebben van overmatig zweten, wat zich kan uiten in ongemakkelijke natte plekken in kleding of zelfs een onaangename zweetgeur.

Het goede nieuws is dat er een oplossing is voor dit probleem. Een behandeling met Botox kan effectief worden ingezet om overmatige transpiratie onder de oksels aan te pakken. Dit kan helpen om ongemak en gênante situaties te verminderen, waardoor je je zelfverzekerder en comfortabeler kunt voelen in sociale situaties.

 

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>