Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Definitief ontharen

Een overmatige haargroei kan voor zowel mannen als vrouwen een gevoelig probleem zijn. Overbeharing kan als zeer belemerend of cosmetisch storend worden ervaren. Wat dacht je van definitief ontharen?

Elektrisch epileren en laseren

Behandeltechnieken voor het definitief verwijderen van haren zijn bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems verschillend. We maken gebruik van elektrisch epileren (diathermie), voornamelijk blonde, stugge haren komen in aanmerking voor deze techniek. Anders maken we gebruik van onze Elits Epil 808nm Diode Laser, dit is een niet-invasieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haren. Per laser puls kunnen vele haarwortels tegelijk behandelen en is het ideaal voor grote gebieden zoals bijvoorbeeld op het lichaam.

Consult

Een consult voor definitief ontharen is noodzakelijk om te beoordelen welke techniek het beste geschikt is. Na één keer behandelen zijn de haren niet voorgoed verdwenen. Er staat niet een precies aantal behandelingen voor het ontharen, ben je dus bewust dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

In sommige gevallen worden definitief  ontharen in het gelaat door uw zorgverzekeraar vergoed. Ons Instituut is officieel gespecialiseerd in het behandelen van overbeharing. Door deze officiële specialisatie is vergoeding door je zorgverzekeraar mogelijk, uiteraard afhankelijk van uw polis.

⚠️⚠️⚠️REMINDER VOOR MAKERS: VOEG LINK TOE ONDER AAN DE PAGINA MET >MEER INFORMATIE>  KLIK NAAR HUIDVERBETERENDE TECHNIEKEN 808DIODELASER EN ELEKTRISCH EPILEREN

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>