Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Ontharen (harsen en bodysugaring)

Ontharen

Harsen

Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de haarwortels intact zodat uw haar met stoppels terugkomt. Doormiddel van hars kunnen we de haren inclusief wortel verwijderen. Hierdoor blijven de haren tijdelijk langer weg. Na drie tot acht weken komen de haren weer terug.

Harsen werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. Hars kunnen we toepassen bij de wenkbrauwen, gezicht, benen, billen, liezen, armen, nek, rug en gezicht. Harsen is minder geschikt voor de gevoelige huid. Het aternatief is dan sugaring. Dit is namelijk zachter voor de huid.

Sugar ontharing

Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om gevoelige delen van het lichaam te ontharen met behulp van een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. Het verwijderen is huidvriendelijk, zachter, desinfecterend en niet heet. De haren breken ook minder snel af tijdens de behandeling en dit zal zachtere haren en langer resultaat geven. Er zijn geen allergische reacties bekent met sugaring en het is tevens geschikt voor mensen met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en rosacea. Ontharen met bodysugaring zetten wij in bij het ontharen van gelaat, oksels en brazillian.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>