Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

Wimpers en wenkbrauwen

In ons instituut is het ook mogelijk om  je wenkbrauwen en wimpers netjes te maken. Het resultaat van het verven van wimpers en wenkbrauwen houdt over het algemeen 4 tot 6 weken aan.

Je kan kiezen uit de volgende combinaties:
Modelleren van de wenkbrauwen
Modelleren en verven wenkbrauwen en verven wimpers
Verven wimpers of wenkbrauwen
Verven wimpers en wenkbrauwen

(Er zijn ook mogelijkheden om de wimpers en wenkbrauw behandelingen te combineren met het ontharen van het gelaat)

Wenkbrauwen en wimpers verven voor de gevoelige (PPD allergische) huid

Je kan  ook bij ons terecht wanneer je gevoeligheid/irritaties hebt bij gebruik van gewone verf producten. Wij hebben een specifieke serie producten in huis die gebaseerd zijn op plantaardige basis (vegan). Deze natuurlijke lijn is zeer geschikt voor mensen met een verf allergie (Parafenyleendiamine afgekort: PPD-allergie). Kom gerust langs voor voor een (patch)test om te kijken of je reageert op deze verf. Dit doen we dan aan de binnenkant van de ellebogen.

Lashlift wimpers

Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig! Wimper-lifting is de nieuwste techniek die toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt. Er ontstaat een mooie krul in de wimpers.  Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar en is niet schadelijk. Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven.

Wimper extentions

Met wimperextentions kun je de wimpers verlengen. De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers gezet. Er wordt geadviseerd iedere 3 weken een nabehandeling te doen. Wij raden buikslapers af om wimperextensions te nemen, de extensions kunnen daar niet tegen omdat ze niet geschikt zijn om er op te liggen. Het is belangrijk om olie vrije producten bij de ogen te gebruiken wanneer u wimperextentions heeft laten plaatsen. Mascara gebruiken is niet meer nodig. Het resultaat is echt prachtig!

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>