Al ruim 40 jaar ervaring en kennis in huidverbetering
Uitzonderlijke waardering van onze klanten
Ruim aanbod aan experts en specialisten

L3 Laser

Ontdek de revolutionaire Pascaud L3 laser, een baanbrekende niet-invasieve technologie in de wereld van cosmetische huidverzorging. Ook bekend als koude laser, werkt deze behandeling op cellulair niveau om de vitaliteit van uw huid te stimuleren en te verbeteren. Geniet van een pijnloze ervaring die net zo ontspannend is als een massage, terwijl de laser werkt om uw celmetabolisme te verhogen. Lees verder om te ontdekken hoe deze innovatieve techniek uw huid kan transformeren.

Pascaud L3 laser - Lifting en versteviging

Hoe werkt L3 lichttherapie?

De Pascaud L3 laser is een niet-invasieve cosmetische laser techniek, ook wel koude laser genoemd. Deze laser zorgt voor een biologische stimulatie van de huid. Het laserlicht is een sterk gebundelde lichtbron (energie) waarbij cellen geprikkeld worden om de stofwisseling te bevorderen. Vet en suikeraanvoer naar de cel wordt verhoogd met een betere ATP functie. In andere woorden; de cel energie wordt verhoogd en de cellen worden geactiveerd om het metabolisme te verhogen. De behandeling is pijnloos het voelt aan als een massage. De golflengte van het licht (infraroodgebied 905nm) is voor het menselijk oog niet zichtbaar.

​Voor wie is L3 lichttherapie geschikt?

L3 is geschikt voor iedere huidtype. Het resultaat is prachtig bij een vermoeide huid, verslapte huid, gevoelige huid en vocht wallen. Het licht werkt anti-bacterieel en daardoor is deze techniek goed toepasbaar bij huidproblemen zoals acne.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Het uiteindelijke resultaat dat we willen verkrijgen van de behandeling is niet gebaseerd op een éénmalige behandeling. Resultaat wordt bereikt in kuurvorm. De kuurvorm bestaat uit 10 behandelingen, waarbij er iedere week 2 behandelingen plaats vinden. Dit betekent dat u na 5 weken klaar bent met de kuur. Daarna wordt geadviseerd om de behandeling om de 6-8 weken te onderhouden.

Wat is het resultaat van de L3 lichttherapie?

De behandeling activeert het metabolisme, ATP synthese, de fibroblasten en de proteïne synthese. De bloedsomloop verbetert, de behandeling kalmeert, vochtophoping vermindert, weefsel herstel wordt geactiveerd en de behandeling met de laser werkt antibacterieel (op huidproblemen zoals acne).

Kort samengevat ervaart u een drainage van de huid, versteviging, kalmering en weefselherstel.

Nazorg van de behandeling

Na de behandeling kunt u verder met alle activiteiten van de dag, we zullen u een passend verzorgingsadvies op maat adviseren voor het verhogen van het resultaat.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

8,5/10
Roanna van der Aa

Echt een uitkomst!

De medewerkers laten je enorm op je gemak voelen. Zelf vind ik het echt geweldig dat ik hier terecht kan voor het verven van mijn wenkbrauwen. Ik heb namelijk een PPD allergie, maar...

9
Miranda Houthof

Professionele & fijne behandeling

Mijn behandelingen bij Marleen zijn me tot nu toe super goed bevallen. Ze weet veel over de huid en de producten, is gezellig en kan heerlijk masseren!

Volg ons op Instagram

© Copyright Schoonheidsinstituut Ankie Willems 2024 Gebouwd door   Saam'   Marketing uit Groningen
< /body> < /html>